«Εξυπνη» επιστροφή για το θρυλικό Φιδάκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εξυπνη» επιστροφή για το θρυλικό ΦιδάκιΔευτέρα, Μάιος 11, 2015 - 17:38

Το Φιδάκι επιστρέφει. Το αγαπημένο παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα, το οποίο εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1997 στο μοντέλο της Nokia 6110, είναι έτοιμο να εθίσει και τους χρήστες των «έξυπνων» κινητών. Το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, σύμφωνα με τον δημιουργό του Τανέλι Αρμάντο, ο οποίος στην έκδοση για smartphones συνεργάστηκε με την εταιρία λογισμικού Rumilus designer

για να δημιουργήσει την εφαρμογή Snake Rewind. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για iOS, Android και Windows Phone.

To Snake Rewind κράτησε τα γραφικά και την ιδία αίσθηση από το αρχικό παιχνίδι Snake και τα συνδύασε με οπτικά εφέ, ήχους και νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Σε αντίθεση όμως με το αρχικό παιχνίδι, οι παίκτες θα είναι σε θέση να κουλουριάζουν το φίδι όταν πέφτει από τοίχους και θα μπορούν να συγκεντρώνουν νέα μπόνους, power-ups και το δικαίωμα να περνούν σε ψηλότερα επίπεδα. Η εφαρμογή θα περιλαμβάνει επίσης πολλά διαφορετικών ειδών φρούτα, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι χρήστες να αγοράζουν μέσω ενός μανάβικου. Σύμφωνα με τον δημιουργό του, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν το παιχνίδι δωρεάν, αλλά θα πληρώνουν για την αναβάθμιση.

Το αρχικό Snake είχε μεγάλο αντίκτυπο όταν κυκλοφόρησε, το 1997. Από τότε έχει... συρθεί στις οθόνες περισσοτέρων από 400.000.000 κινητών Nokia και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην Ιστορία. Το 2005 ο Φιλανδός προγραμματιστής κέρδισε για το Snake το Βραβείο της Βιομηχανίας Κινητών.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα