Εξυπνες ιδέες για πασχαλινό ντεκόρ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕξυπνες ιδέες για πασχαλινό ντεκόρΠέμπτη, Απρίλιος 13, 2017 - 18:14

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας, τα λουλούδια έχουν ανθίσει και έφτασε η εποχή που μπορούμε να τα βάλουμε στον χώρο μας, ώστε να τον διακοσμήσουμε όμορφα για τις γιορτές.

Το πασχαλινό ντεκόρ απαιτεί χρώματα σε αντιθέσεις, κλαδιά, κεριά, λουλούδια, αβγά και όμορφα βάζα, στεφάνια και κορδέλες. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα γι' αυτό, αρκεί να υπάρχει διάθεση, φαντασία και χρόνος. Φτιάξτε μόνοι σας ένα ονειρεμένο πασχαλινό σκηνικό και ξαφνιάστε ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

Ο διακοσμητής

των celebrities Βαγγέλης Μπουλάς (φωτό επάνω), που διαθέτει τη δική του στήλη διακόσμησης (κάθε Τετάρτη στις 12.15, στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Εδώ που τα λέμε», με οικοδέσποινες τη Ρένια Τσιτσιμπίκου και την Αθηνά Καμπάκογλου), αποκαλύπτει στην «Espresso» πρωτότυπες ιδέες και οικονομικά tips για ένα υπέροχο πασχαλινό ντεκόρ. «Το Πάσχα είναι ευκαιρία να χαρούμε και να βγάλουμε την παιδικότητα που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε όλο το σπίτι σας εύκολα και, κυρίως, οικονομικά» λέει ο ίδιος στην «Espresso» και εύχεται καλή Ανάσταση.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα