Εξι survivors ρίχνονται στον στίβο μάχης για χάρη του «Make-A-Wish»

SHOWBIZΕξι survivors ρίχνονται στον στίβο μάχης για χάρη του «Make-A-Wish»Παρασκευή, Σεπτέμβριος 21, 2018 - 18:14

❱❱ Survivors στην Ανδρο για καλό σκοπό! Εξι αγαπημένοι παίκτες από τους δύο κύκλους του reality επιβίωσης του Σκάι ενώνουν αύριο τις δυνάμεις τους με έναν μικρό μαχητή της ζωής, προκειμένου να υλοποιήσουν μια μεγάλη επιθυμία του.

Οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Σάρα Εσκενάζυ και Ειρήνη Κολιδά από την περσινή σεζόν και οι Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά και Ηλίας Γκότσης από τη φετινή σεζόν του τηλεοπτικού προγράμματος

ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) και αποδέχτηκαν την «πρόκληση» του 9χρονου Ιωάννη, που πάσχει από μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο.

Ο ίδιος ζήτησε από τους ιθύνοντες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού να βιώσει μαζί με τους συμμαθητές του την εμπειρία του «Survivor». Ετσι, αύριο στις 17.00 οι αγαπημένοι παίκτες του θα επιστρέψουν στον στίβο μάχης, αυτή τη φορά όμως όχι στον Αγιο Δομίνικο, αλλά στην παραλία του Αγίου Πέτρου στην Ανδρο, τον τόπο καταγωγής και διαμονής του Ιωάννη. Εκεί θα στηθεί μια τεράστια πίστα αγωνισμάτων βασισμένη στις επιθυμίες του παιδιού, ενώ τον συντονισμό των αγωνισμάτων θα έχει ο Κώστας Καστραντάς, διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα