Εβρος: Αυτοκτόνησε 27χρονος στρατιώτης στη σκοπιά του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕβρος: Αυτοκτόνησε 27χρονος στρατιώτης στη σκοπιά τουΔευτέρα, Αύγουστος 10, 2015 - 15:12

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία του 38χρονου υπαξιωματικού, που αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια δύο στρατιωτών στη Σάμο, ακόμη ένας νέος άνθρωπος έστρεψε το υπηρεσιακό όπλο του προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, το μεσημέρι της Κυριακής ο 27χρονος στρατιώτης Σ.Α. που υπηρετούσε σε μονάδα της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «Ρίμινι» στην Ορεστιάδα αυτοπυροβολήθηκε

με το υπηρεσιακό όπλο του, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

Οι συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του στρατιώτη διερευνώνται, ώστε να εντοπιστούν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή, ενώ το ΓΕΣ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 38χρονου αρχιλοχία που αυτοκτόνησε στη Σάμο κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει με αξιόπιστο τρόπο το παραμικρό σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στον βίαιο θάνατο τον άτυχο υπαξιωματικό να στηρίξει την προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας. Στην ανακοίνωσή τους οι συγγενείς επισημαίνουν ότι έχουν διασφαλίσει η οποιαδήποτε επώνυμη μαρτυρία να έχει την πλήρη κάλυψη του ανώτατου στρατιωτικού στελέχους της Σάμου και καλούν όσους γνωρίζουν να επικοινωνήσουν μαζί τους στο τηλέφωνο 6989790870. Οποιαδήποτε πληροφορία, επώνυμη ή ανώνυμη, θα είναι πολύτιμη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του άδικου χαμού του 38χρονου, καθώς και για την απονομή δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα