Ετοιμάζεται να γίνει στρίγκλα η Κατερίνα Λέχου

SHOWBIZΕτοιμάζεται να γίνει στρίγκλα η Κατερίνα ΛέχουΔευτέρα, Μάρτιος 31, 2014 - 12:15

Η Κατερίνα Λέχου ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε... στρίγκλα, που στη συνέχεια όμως θα γίνει αρνάκι, αφού θα πιαστεί για τα καλά στα δίχτυα του έρωτα. Η δημοφιλής ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να ενσαρκώσει τη συνονόματή της Κατερίνα, την ηρωίδα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην κωμωδία «Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι», και είπε αμέσως το «ναι». Μπορεί η μελαχρινή ηθοποιός πριν από λίγο καιρό να αποχώρησε από

την παράσταση «Ολα για τη μητέρα μου», επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, όμως τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα θεατρική της δουλειά. Αλλωστε σχεδόν κανείς δεν λέει «όχι» όταν πρόκειται για έργο του μεγάλου Αγγλου δραματουργού.


Στην παράσταση, όπως μαθαίνουμε, θα συμμετάσχει και ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος φέτος έχει γίνει... περιζήτητος στους καλλιτεχνικούς κύκλους. Μετά το «Σπίτι του Φρανκεστάιν», το «Flirt» (πάιζεται αυτές τις μέρες στο Yolo), αλλά και το «Λεωφορείο ο πόθος» που αναμένεται, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» του Alpha θα παίξει και στο δημοφιλές έργο του Αγγλου συγγραφέα, το οποίο μάλιστα έχουν τιμήσει στο παρελθόν και άλλοι πρωταγωνιστές. Για παράδειγμα, η Σμαράγδα Καρύδη έχει ενσαρκώσει με μεγάλη επιτυχία την Κατερίνα έχοντας στο πλευρό της ως Πετρούκιο τον πολύ καλό της φίλο Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα