«Εσκισε» στην πρεμιέρα η Σκορδά, θλίψη στο Epsilon

HIGH LIFE«Εσκισε» στην πρεμιέρα η Σκορδά, θλίψη στο Epsilon Τετάρτη, Οκτώβριος 5, 2016 - 16:45

Πολλές οι πρεμιέρες προχθές, με το «ταμείο» της τηλεθέασης να παρουσιάζει ενδιαφέρον. «Χλιαρή» ήταν η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη (φωτό δεξιά), αφού έφτασε το 17,1% στο γενικό σύνολο και το 22,3% στα δυναμικά κοινά, με το σίριαλ

«Κωνσταντίνου και Ελένης» στον ΑΝΤ1 να της παίρνει την πρωτιά στους νέους με 27%, ενώ στο γενικό σύνολο να κατέγραψε 14,9%.

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά (φωτό αριστερά) και το «Πρωινό» της «έσκισαν», σκορπίζοντας... θλίψη στο αντίπαλο στρατόπεδο της εκπομπής «Ετοιμο το πρωινό» στο Epsilon. Η Φαίη, που είναι φέτος άνευ Λιάγκα, σημείωσε 39,9% στο γενικό σύνολο και 36,6% στο κοινό 15-44, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα των Καραβάτου - Κατσούλη δεν ξεπέρασαν τα μονοψήφια 5,8% και 5,4%.

Οσο για την πρεμιέρα των «Ξαναδέστε τους»; Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στον Alpha συνοδεύτηκε από καλά νούμερα στα νεανικά κοινά, όπου σημείωσε 22,9%, έναντι 9,6% της Τατιάνας Στεφανίδου. Στο σύνολο, ωστόσο, τα νούμερα ήταν χαμηλά για τον Μουτσινά και την παρέα του, που έπιασε 15,3%, ενώ το «Τατιάνα Live» στο «Ε» σημείωσε 18,1%.

Θα αρχίσει, άραγε, στον ΑΝΤ1 «Μουρμούρα» για το «Μπρούσκο»; Η σειρά του Alpha, με τα δύο παλιά ζευγάρια και τα δύο νέα, «έφαγε» στη... στροφή την παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου, καθώς πέτυχε 26,4% στο γενικό σύνολο, με τον αντίπαλο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με 25,7%. Στο νεανικό κοινό, ωστόσο, το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τίναξε την μπάνκα στον αέρα με 35,6%, σε αντίθεση με το «Μπρούσκο», που έφτασε το 16,7%.

Keywords
Τυχαία Θέματα