«Έσκασε» το πρώτο love story στο σπίτι του «GNTM»: Μαρινέλα και Σήφης ήρθαν πιο κοντά (video)

Το πρώτο ειδύλλιο στο «GNTM: Boys & Girls» είναι γεγονός! Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη στιγμιότυπα από αυτό, αφού τα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την περίοδο έχουν γυριστεί αρκετό καιρό πριν, ωστόσο η φήμη του… κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Όσο για τους εμπλεκομένους, είναι δύο πανέμορφα παιδιά που ταιριάζουν πάρα πολύ και εμφανισιακά: η Μαρινέλα Ζίλα και ο Σήφης Φαραντάκης.

Η πρώτη κατάγεται από την Αλβανία, αλλά έχει μεγαλώσει στο Ρέθυμνο, όπου ζει μέχρι σήμερα. Ο δεύτερος είναι γέννημα θρέμμα Κρητικός από τα Χανιά

και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται λοιπόν πως η Μεγαλόνησος ήταν το πρώτο πράγμα που τους ένωσε, για να ακολουθήσουν φυσικά κι άλλα στη συνέχεια της συγκατοίκησής τους στο σπίτι του «GNTM» πράγματα που τους έφεραν κοντά, με αποτέλεσμα να ανθήσει μεταξύ τους μια όμορφη συναισθηματική σχέση.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε!», υπάρχει μεταξύ τους πολύ έντονο φλερτ, ενώ κάποια στιγμή ο Σήφης θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν συμπαίκτη του ως ερωτικό ανταγωνιστή.

«Θα δούμε το ειδύλλιο να αναπτύσσεται στα προσεχή επεισόδια. Η ίντριγκα είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς κάποια στιγμή θα μπει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Eνας άνδρας που θα δείξει μια προτίμηση στη συγκεκριμένη κυρία. Θα δούμε αν αυτό θα συνεχιστεί και έξω, γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι πια μέσα στο σπίτι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, συνεργάτης της εκπομπής του Open.

Keywords
Τυχαία Θέματα