Έσκασε Μπόμπα στο «The Voice»!

TV GOSSIPΨΗ Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα πάρει τη θέση του Κωστή Μαραβέγια στους κριτέςΈσκασε Μπόμπα στο «The Voice»!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2019 - 17:23

❱❱ Η σύζυγος του Τανιμανίδη μαζί με τον Γιώργο Λιανό αναλαμβάνουν την παρουσίαση του talent show

Τέλος το... θρίλερ με την παρουσίαση του «The Voice»! Το talent show του Σκάι έχει πλέον παρουσιαστή και μάλιστα όχι έναν, αλλά δύο!

Γιώργος Λιανός και Χριστίνα Μπόμπα αναλαμβάνουν στη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη, που αποχαιρέτησε στα τέλη Αυγούστου μέσω Instagram για να ασχοληθεί

με τα θεατρικά του και από τότε χύθηκαν τόνοι μελάνης για το ποιος θα τον αντικαταστήσει... 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», ο Λιανός και η Μπόμπα, τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί μεν για την παρουσίαση του προγράμματος, όχι όμως μαζί, «κλείδωσαν» για τη θέση.

Η Τάμτα, η οποία ήταν η τελευταία που είχε ακουστεί ότι θα αναλάβει τα ηνία της εκπομπής, τελικά δεν κατάφερε να τα βρει με τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου κι έτσι το δίδυμο πλέον των νέων παρουσιαστών είναι γεγονός.

Ντεμπούτο

Η ανατροπή αφορά κυρίως το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα, της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη, που θα κάνει το ντεμπούτο της σε ρόλο οικοδέσποινας.

Ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη για τους γνωρίζοντες, καθώς η μελαχρινή καλλονή και ο σύζυγός της διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του φορμάτ και είχε τον τελικό λόγο στο ποιος θα αντικαταστήσει τον Καπουτζίδη.

Το ρεπορτάζ έρχεται να επιβεβαιωθεί με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του show στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα στο trailer που ανέβηκε για τη νέα σεζόν του μουσικού διαγωνισμού η Χριστίνα Μπόμπα πρόσθεσε τρεις καρδιές ως σχόλιο.

Η άλλη έκπληξη του διαγωνισμού είναι ότι τη θέση του Κωστή Μαραβέγια παίρνει τελικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα