Έρωτας «φονιάς»

17:35 6/9/2018 - Πηγή: Espresso
COVER STORY38χρονος στην Πέλλα τυφλωμένος από το πάθος του για μελαχρινή καλλονή έβαψε με αίμα τα χέρια τουΈρωτας «φονιάς»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 6, 2018 - 17:31

❱❱ Νεκρή από τους πυροβολισμούς η γιαγιά της 22χρονης, η οποία μπήκε μπροστά για να προστατέψει την εγγονή της

Από την
Εύα Παπαδάτου

Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για μια πανέμορφη κοπέλα θόλωσε το μυαλό ενός 38χρονου και αποφάσισε ότι αφού δεν θα την είχε εκείνος δεν θα την είχε κανείς. Σε κατάσταση αμόκ, μπήκε οπλισμένος στο σπίτι της 22χρονης μελαχρινής στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών στην Πέλλα, αποφασισμένος να τη σκοτώσει επειδή τον απέρριπτε, αλλά η γιαγιά της μπήκε σαν ασπίδα μπροστά της και θυσιάστηκε πέφτοντας νεκρή!

Η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει την περιοχή εκτυλίχθηκε στις 21.40 την Τρίτη, όταν ο 38χρονος από το Αγγελοχώρι Ημαθίας πήγε στο σπίτι της κοπέλας όπου βρίσκονταν η ίδια, η 20χρονη αδελφή της, ο 48χρονος πατέρας τους, η 69χρονη γιαγιά της και ο 74χρονος παππούς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έμαθε ότι η 22χρονη κοπέλα που «πολιορκούσε» πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Ρέθυμνο Κρήτης και έχασε την ψυχραιμία του.

Ετσι, θολωμένος από τον έρωτά του για την κοπέλα, πήγε στο σπίτι της και τη ζήτησε από τον πατέρα της. Ομως ο 48χρονος του είπε «η μικρή δεν σε θέλει» και τον έδιωξε κακήν κακώς από το σπίτι. Τότε ο 38χρονος πήγε στο χωριό του, στο Αγγελοχώρι Ημαθίας, πήρε μια καραμπίνα και γύρισε ξανά στο σπίτι της κοπέλας σε έξαλλη κατάσταση.

Δίχως να πει κουβέντα, έστρεψε το όπλο προς την 22χρονη και πυροβόλησε, αλλά η 69χρονη γιαγιά της έδρασε αστραπιαία μπαίνοντας μπροστά από την εγγονή της, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα σκάγια και να σκοτωθεί ακαριαία! Η νεαρή γυναίκα και ο 74χρονος παππούς της τραυματίστηκαν, με τους αυτήκοες μάρτυρες να κάνουν λόγο για περίπου οκτώ πυροβολισμούς.

Τον ξυλοκόπησαν

Στη συνέχεια ο 38χρονος βγήκε έξω από το σπίτι και, αφού περπάτησε λίγα μέτρα, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο κεφάλι του και πατώντας τη σκανδάλη. Σχεδόν ταυτόχρονα προσπάθησαν να τον λιντσάρουν ο πατέρας της κοπέλας και δύο φίλοι του, ηλικίας 47 και 44 ετών, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Εγγονή και παππούς διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε κατάσταση σοκ, ενώ ο 38χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και κατόπιν -λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του- διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στον τόπο του αιματηρού συμβάντος έφτασε ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης ήταν ακαριαίος, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας κατέσχεσαν το όπλο και διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν άτομα από το φιλικό περιβάλλον της 22χρονης, η κοπέλα δεν είχε ερωτική σχέση με τον άντρα, ο οποίος ωστόσο την παρενοχλούσε συνέχεια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η νεαρή του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον ήθελε ερωτικά και ότι δεν είχε καμία ελπίδα, όμως αυτός το πήρε κατάκαρδα και αποφάσισε να τη σκοτώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα