Ερμαφρόδιτος έρωτας για τον Φελπς

SHOWBIZΕρμαφρόδιτος έρωτας για τον ΦελπςΠαρασκευή, Νοέμβριος 21, 2014 - 17:16

Η Τέιλορ ήταν ο Ντέιβιντ. Το κορίτσι που υποστηρίζει ότι είναι σύντροφος του χρυσού ολυμπιονίκη της κολύμβησης Μάικλ Φελπς σοκάρει αποκαλύπτοντας μέσω του facebook ότι με το σημερινό γυναικείο όνομά της, Τέιλορ Λιάν Τσάντλερ, απλώς κρύβει πως είχε γεννηθεί αγόρι που λεγόταν Ντέβιντ Ρόι Φιτς. Κι αυτό δεν το ήξερε ούτε ο Φελπς.


Η Τσάντλερ γεννήθηκε ερμαφρόδιτη, είχε δηλαδή αντρικό γεννητικό όργανο αλλά όχι όρχεις, ενώ είχε μήτρα αλλά όχι ωοθήκες. Στην εφηβεία ξεκίνησε ορμονοθεραπεία και στα 20 της προχώρησε σε διορθωτική επέμβαση για να αφαιρέσει τα αντρικά γεννητικά όργανα, αλλάζοντας παράλληλα και το όνομά της. «Ποτέ μου δεν ήμουν άντρας, ποτέ δεν έζησα ως άντρας. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι με γνώριζε ως άντρα ή να προσκομίσει φωτογραφία μου ως άντρα» γράφει στο facebook, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της μήπως μετά την παραδοχή της αυτή ο Φελπς σταματήσει να θέλει να είναι μαζί της. «Πιθανότατα θα τον χάσω, γιατί αποτελεί brand για την ομάδα του και θα θέλει να τον προστατεύσει» προσθέτει, ενώ διευκρινίζει πως δεν του έχει ψέματα για τον παρελθόν της. «Απλώς ουδέποτε προέκυψε αυτή η συζήτηση» αναφέρει.


Δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Φελπς, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω του σάιτ γνωριμιών Tinder. «Μαζί του αισθάνομαι σαν έφηβη. Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα τόσο άνετα και τόσο αποδεκτή όσο νιώθω όταν είμαι μαζί του» εξομολογείται κάνοντας λόγο για τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις. Το γεγονός ωστόσο ότι δεν υπάρχει καμία κοινή τους φωτογραφία αλλά και το ότι επέλεξε να προβεί σε τόσο προσωπικές αποκαλύψεις κατά το διάστημα που εκείνος βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν η σχέση αυτή είναι αληθινή ή προϊόν της φαντασίας της. Χθες, τέλος, έγραψε ότι ο Φελπς βγήκε από την κλινική απεξάρτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα