Εργοστάσιο ανωμαλίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕργοστάσιο ανωμαλίαςΠαρασκευή, Μάιος 25, 2018 - 13:30

❱❱ Φωτογραφίες-σοκ από εταιρία που κατασκευάζει ρομπότ του sex τα οποία μοιάζουν με παιδιά

Ρομπότ του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη που μοιάζουν με παιδιά παραγγέλνουν διεστραμμένοι μεσήλικες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε εργοστάσιο στην Κίνα.

Η εταιρία Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology, που έχει έδρα στο Σεντζέν κοντά στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε τόσο τις χώρες στις οποίες εξάγει τις παιδικές, και όχι μόνο, ρομποτικές κούκλες, καθώς και τις προτιμήσεις των πελατών της.

Η συντριπτική πλειονότητα των αντρών που παραγγέλνουν τα... «ανήλικα» ρομπότ του σεξ είναι 50-60 ετών. Οι μεγαλύτερες αγορές είναι οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, ενώ ακολουθούν ευρωπαϊκές χώρες. Η Shenzhen Atall που κατασκευάζει ρομποτικά «κορίτσια» και «αγόρια», τα οποία κοστολογεί 2.650 ευρώ, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γραμμή παραγωγής τους στο εργοστάσιό της.



Στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι μιλούν αγγλικά ή κινεζικά. Το δέρμα τους είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, το οποίο θερμαίνεται στους 37 βαθμούς Κελσίου για να μοιάζει με το ανθρώπινο δέρμα και φέρει αισθητήρες, έτσι ώστε το ρομπότ να «νιώθει» το άγγιγμα. Η εταιρία σπεύδει να σημειώσει ότι οι αρθρώσεις των παιδικών αλλά και των άλλων ρομπότ του σεξ είναι «ελαστικές», έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε στάση επιθυμεί ο ιδιοκτήτης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα