Επιχειρηματίας «έβαλε χέρι» σε παρκαδόρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπιχειρηματίας «έβαλε χέρι» σε παρκαδόροΤρίτη, Μάιος 15, 2018 - 12:33

❱❱ Εργοστασιάρχης ξεφτίλισε τον υπάλληλο ακριβού ρεστοράν της Αθήνας επειδή...

Απαράδεκτη συμπεριφορά πασίγνωστου επιχειρηματία σε παρκαδόρο. Ο ζάπλουτος εργοστασιάρχης «έτριξε τα δόντια» στον υπάλληλο του ακριβού ρεστοράν, όχι γιατί εκείνος δεν φέρθηκε με ευγένεια ή διότι είχε κακή οδηγική συμπεριφορά, αλλά επειδή φορούσε βερμούδα!

Ο ισχυρός άντρας στεκόταν με

μπλαζέ ύφος δίπλα στο πανάκριβο αυτοκίνητό του, το οποίο πάρκαρε επιδεικτικά μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού, στο κέντρο της Αθήνας, που αποτελεί στέκι πολλών VIPs.

Μόλις ο πρόσχαρος νεαρός υπάλληλος τον πλησίασε για να πάρει τα κλειδιά, ο εκατομμυριούχος στράβωσε τα μούτρα του, κοκκίνισε από θυμό και, χωρίς κανένα τακτ, του είπε με δυνατή φωνή, ώστε να τον ακούν όλοι: «Στο δικό μου το αμάξι θα μπαίνεις φορώντας μακρύ παντελόνι. Δεν θέλω τα γυμνά σου πόδια να ακουμπάνε στο κάθισμά μου». Η παρατήρηση ήταν σκληρή. Ο παρκαδόρος έμεινε άφωνος, κατέβασε το κεφάλι και δεν μίλησε. Ενιωσε ντροπιασμένος. Αυτό ήταν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί μπροστά στους επώνυμους πελάτες που περίμεναν υπομονετικά να παρκάρει τα αυτοκίνητά τους.

Προβλήματα

Ο νεαρός μπήκε στο πολυτελές αυτοκίνητο, έβαλε ταχύτητα και το οδήγησε στο πάρκινγκ. Ηξερε ποιος ήταν αυτός ο άντρας, όπως και οι υπόλοιποι εκεί γύρω. Τον είχε δει σε μεγάλα αφιερώματα των μέσων ενημέρωσης, με αφορμή ένα δύσκολο προσωπικό θέμα που αντιμετώπισε πριν από καιρό. «Υστερα από τέτοιου είδους προβλήματα, οι άνθρωποι γίνονται συνήθως ταπεινοί, όχι αγρίμια» σκέφτηκαν όσοι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού.

Ωστόσο, ο κακότροπος εργοστασιάρχης, όπως ανέφερε στην «Espresso» ένας από αυτούς, δεν έδωσε σημασία στα άγρια βλέμματα των πελατών του. Δεν τον ένοιαζε! Πέρασε από μπροστά τους επιδεικτικά, με παγωμένο βλέμμα, κατευθυνόμενος προς το μαγαζί. Και δεν ήταν μόνος του... Είχε μαζί του έναν πολύ αγαπητό, ευυπόληπτο καλλιτέχνη, ο οποίος μεγάλωσε γενιές και γενιές, αλλά -όπως ακούγεται στην πιάτσα- έχει πάθος με τη μεγάλη ζωή και τις ακριβές εξόδους, υπό την προϋπόθεση να πληρώνουν άλλοι τους υπέρογκους λογαριασμούς! Μαζί τους ήταν και η σύζυγος του τελευταίου. Το ζευγάρι παρακολούθησε το προσβλητικό σκηνικό και δεν πετάρισε ούτε τα βλέφαρά του. Εκαναν ότι ήταν... αόρατοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα