«Επέστρεψαν» συνωμότες και καλικάντζαροι
Χάος στο ΠΑΣΟΚ με... συνωμότες, καλικάντζαρους και πεμπτοφαλαγγίτες! Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικράτησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Το φιτίλι άναψε ο «συνήθης ύποπτος» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όταν κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο
Το «στρατόπεδο»
«Δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική» είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα μίλησε για έλλειψη φορολόγησης της πλουτοκρατίας.
Οπως ήταν λογικό, η ομιλία του υπουργού Υποδομών τίναξε από την καρέκλα του τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αμέσως σήκωσε το γάντι. «Εγώ σηκώνω τον σταυρό του μαρτυρίου και όλοι βάλλετε εναντίον μου. Υπάρχουν συνωμοσίες εναντίον μου» είπε αρχικά και... θυμήθηκε την περίοδο που από το «στρατόπεδο» του Γιώργου Παπανδρέου διέρρεε ότι το πραγματικό του επίθετο είναι Τούρκογλου! «Αλλοι μού έστησαν το Ζάππειο. Κανείς δεν με έχει πει Τούρκογλου στη ζωή μου. Με έχουν πει σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο» σημείωσε. Απευθυνόμενος στον Μ. Χρυσοχοΐδη τόνισε ότι «όποιος έχει προτάσεις τις καταθέτει» για να προσθέσει: «Εγώ είμαι πρόεδρος, δεν είμαι υπεύθυνος για εσάς».
Η φορτισμένη ομιλία του κ. Βενιζέλου χώρισε στα δύο την Κοινοβουλευτική Ομάδα, με την Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον Απόστολο Κακλαμάνη να στέκονται στο πλευρό του. «Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε μέτωπα που είναι άκαιρα» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής. Στον αντίποδα, σκληρή ήταν η απάντηση του «παπανδρεϊκού» Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος υπογράμμισε ότι «συνωμοσίες κάνουν οι καλικάντζαροι και η πέμπτη φάλαγγα».
Ο Κασσής
Με τον γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη τα έβαλε ο Μιχάλης Κασσής, καθώς, όπως είπε, «θα ήθελα να ήταν εδώ ο γραμματέας να τα ακούσει». Ο Βασίλης Κεγκέρογλου επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας ότι πρέπει να χαράξουμε ένα νέο σχέδιο για την Εθνική Ανασυγκρότηση.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο άνοιγμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού, παρά την κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε: «Κάθε κίνησή μας είναι η προγραμματική συνεργασία. Αυτό πράξαμε μετά τις εκλογές του 2012, αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- 1 μήνας πριν σήμερα .. (Γράφει η Majenco αποκλειστικά στο Queen.gr)
- Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε οn air το φύλο του μωρού
- Μενεγάκη: Έκπληξη! Δεν μάσησαν οι τηλεθεατές με την εγκυμοσύνη…
- Δίδυμα κορίτσια περιμένει η Κέιτ Μίντλετον!
- Σίσσυ Φειδά: Ο γάμος της, η μητέρα της & η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της
- Τι να πίνετε μετά το σουβλάκι για να μην παχαίνετε!
- Τα πανάκριβα γούστα της Τατιάνας: Πόσο έχει η τσάντα της;
- Ηθοποιός από το «Παντρεμένοι με παιδιά» υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή
- Η δίαιτα αποτοξίνωσης που πρέπει να κάνετε μετά από κάθε Σαββατοκύριακο
- Τα SOS της εβδομάδας, από 10/10 έως 16/10
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso

- Τελευταία Νέα Espresso
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Τα πανάκριβα γούστα της Τατιάνας: Πόσο έχει η τσάντα της;
- Αστρολογική επικαιρότητα, 9/10: Bloomberg - Ο Σαμαράς και οι «ανεμοδαρμένοι» άνεργοι
- Ο μαρτυριάρης καλεσμένος της Ελένης – Δείτε τι αποκάλυψε on air!
- Μαριάννα Τουμασάτου: «Η κόρη μας δεν μας έχει δει ακόμη στο θέατρο»
- Ποια είπε για την Middleton: «H κακομοιρούλα δεν είναι καθόλου καλά»!
- Το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη μετά την αποχώρησή της από τον Alpha!
- Κουτσελίνη speaking: Κανείς δε μπορεί να με κάνει χώμα!
- Περίεργες συνήθειες φαγητού ανά τον κόσμο
- Κουτσελίνη speaking: Κανείς δε μπορεί να με κάνει χώμα!