Επεσε στον υπόνομο την ώρα της γέννας, λέει τώρα η μητέρα

Σε πλήρη ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης του μωρού που έπεσε στον υπόνομο στην Κίνα οδηγεί η κατάθεση της μητέρας του νεογνού, το οποίο βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στην αγκαλιά των συγγενών του. Η γυναίκα δήλωσε -και η αστυνομία την πιστεύει- ότι το παιδί τής γλίστρησε όταν το γέννησε κι έπεσε μέσω της τουρκικής τουαλέτας στον υπόνομο.

Το παιδί βγήκε από το νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης και το πήρε η οικογένειά του, δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που ανέφεραν πως θα ασχοληθούν μαζί του η μητέρα του, ο παππούς και η γιαγιά του, αλλά και

ο φερόμενος ως πατέρας του, ο οποίος ωστόσο δήλωσε πως θα κάνει τεστ πατρότητας για να βεβαιωθεί πως το παιδί είναι δικό του. Αιτία της αμφιβολίας του είναι το γεγονός ότι η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια one night stand που έκανε με τη μητέρα του μωρού. Πρέπει εδώ να διευκρινιστεί ότι τη φροντίδα του μωρού θα έχουν οι γονείς της μητέρας του.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του περίεργου συμβάντος, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περασμένο Σάββατο η γυναίκα, όταν αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιά, έσπευσε στην τουαλέτα, όπου έφερε στον κόσμο το παιδί της. Αυτό φέρεται να της ξέφυγε από τα χέρια και να έπεσε στην τρύπα της λεκάνης. Η μητέρα φέρεται τότε να σήμανε συναγερμό και να ζήτησε βοήθεια. Ωστόσο αρκετοί Κινέζοι δεν πιστεύουν την εκδοχή της μητέρας και λένε πως ήθελε να απαλλαγεί από το μωρό, επειδή στα είκοσι δύο της χρόνια δεν ήθελε δεσμεύσεις. Υποστηρίζουν μάλιστα πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ενημέρωσε τους γονείς της για την εγκυμοσύνη.

Η διάσωση πήρε δραματικές διαστάσεις και είχε παγκόσμια απήχηση μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο βλέπει κανείς τους πυροσβέστες να πριονίζουν τον σωλήνα της αποχέτευσης της τούρκικης τουαλέτας, όπου βρισκόταν σφηνωμένο το βάρους 2,3 κιλών μωρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα