Επεισοδιακή εκδίκαση της υπόθεσης για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπεισοδιακή εκδίκαση της υπόθεσης για τον θάνατο της 16χρονης ΣτέλλαςΠέμπτη, Ιούνιος 21, 2018 - 13:19

❱❱ Ενταση επικράτησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων, όπου συνεχίστηκε η δίκη για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου είχε μεταφερθεί με οξεία μέθη το 2011.

Εξω από τα δικαστήρια συγγενείς της άτυχης κοπέλας καταφέρθηκαν εναντίον ενός συνδικαλιστή γιατρού που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης των δύο κατηγορούμενων συναδέλφων του.

«Σώνει και καλά να βγείτε

λάδι όλοι...», «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει… Εχεις παιδιά; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι… Παρκάρατε το παιδί στο ράντσο και το αφήσατε να πεθάνει. Και μετά χεστ… από τον φόβο σας» ήταν μερικές από τις αντιδράσεις συγγενών, την ώρα που ο συνδικαλιστής μάρτυρας υπεράσπισης των γιατρών έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι κατηγορούμενοι γιατροί ακολούθησαν το προβλεπόμενο πρωτόκολλο, προκάλεσαν τις αντιδράσεις των συγγενών της άτυχης 16χρονης.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της απολογίας των κατηγορουμένων οι αντιδράσεις ήταν τέτοιες, που οδήγησαν την έδρα να αποβάλει από την αίθουσα τρεις συγγενείς του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Οι εντάσεις ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενες, καθώς το δικαστήριο θα αποφασίσει αν ο θάνατος της 16χρονης οφείλεται σε ιατρική αμέλεια ή σε εγκεφαλικό οίδημα. Η έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση, που θα συνεχιστεί την Παρασκευή με τις αγορεύσεις των δικηγόρων και την πρόταση του εισαγγελέα, η οποία αναμένεται με αγωνία από όλες τις πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα