«Επαθα νευρικό κλονισμό»

16:11 8/2/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Επαθα νευρικό κλονισμό»Δευτέρα, Φεβρουάριος 8, 2016 - 16:04

Σκοτεινή περίοδος για τον τηλεοπτικό «Τζόι» έπειτα από τα «Φιλαράκια»

Η καριέρα του μπορεί να πήρε νέα πορεία μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι ένας από τους νέους παρουσιαστές της δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου «Top Gear», όμως ο Ματ ΛεΜπλαν αποκαλύπτει ότι μετά τα «Φιλαράκια» δεν ήθελε να βρεθεί ξανά στα

φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Mirror», ο 48χρονος «Τζόι Τριμπιάνι» αποκάλυψε ότι πέρασε μια πολύ σκοτεινή περίοδο στη ζωή του μετά το τέλος της πολυαγαπημένης σειράς. Αιτία ήταν η διάλυση του γάμου του με τη Μελίσα ΜακΝάιτ και η διάγνωση της κόρης του με εγκεφαλική δυσπλασία. «Οι περισσότεροι ηθοποιοί παίρνουν τον ατζέντη τους και ρωτούν: "Τι νέα;" Εγώ έπαιρνα τον δικό μου και του έλεγα: "Σε παρακαλώ χάσε το τηλεφώνό μου για λίγα χρόνια". Ηταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Επαθα σχεδόν νευρικό κλονισμό» λέει.

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους της σειράς «Τα Φιλαράκια», το 2014, γεννήθηκε η κόρη του Μαρίνα, η οποία σε ηλικία οχτώ μηνών άρχισε να έχει επιληψίες, μέχρι που σε ηλικία δύο ετών διαγνώστηκε με εγκεφαλική δυσπλασία. «Η κόρη μου διαγνώστηκε με πρόβλημα στο κεφάλι της. Ηταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος, αλλά την ξεπέρασα. Δεν λένε πως "ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς";» προσθέτει ο 48χρονος σταρ, ο οποίος το 2006, έπειτα από τρία χρόνια γάμου, οδηγήθηκε σε διαζύγιο με τη μητέρα του παιδιού του.

Ευτυχώς, τα προβλήματα υγείας της 11χρονης σήμερα Μαρίνας έχουν υποχωρήσει και με την πρώην σύζυγό του διατηρεί φιλικές σχέσεις, καθώς έχουν από κοινού την επιμέλεια της κόρης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα