Επαγγελματίας (;) «καθάρισε» την Ντανιέλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπαγγελματίας (;) «καθάρισε» την ΝτανιέλαΠαρασκευή, Νοέμβριος 27, 2015 - 12:30

Το ενδεχόμενο να τη σκότωσε πληρωμένος δολοφόνος εξετάζουν τώρα οι αστυνομικές Αρχές

Από το μηδέν ξεκινούν οι έρευνες για το θρίλερ της δολοφονίας της ωραίας Ντανιέλα στη Λάρνακα και νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο των κυπριακών Αρχών. Το πιο σημαντικό είναι ότι εξετάζεται πλέον ακόμη και το ενδεχόμενο κάποιος που ήθελε να κλείσει το στόμα της άτυχης 36χρονης να ζήτησε από πληρωμένο δολοφόνο να τη βγάλει

οριστικά από τη μέση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο διαμέρισμα της Ντανιέλα Ρόσκα στην περιοχή Μακένζι δεν ταυτίζονται με κανέναν ύποπτο, γεγονός που, μεταξύ άλλων, απενοχοποιεί προς το παρόν τον 34χρονο γυμναστή, ο οποίος είχε συλληφθεί ως φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας.

Νέες καταθέσεις

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί κάλεσαν για νέες καταθέσεις όσους έχουν ήδη πει όσα γνώριζαν για την όμορφη nail artist, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν και νέα πρόσωπα. Σύμφωνα με πηγές της Cyprus Times, η αστυνομία έλαβε καινούργιες πληροφορίες από τις φίλες της γυναίκας σχετικά με άνδρες με τους οποίους φέρεται ότι διατηρούσε παράλληλες σχέσεις και τη συντηρούσαν οικονομικά.

Σε κάθε περίπτωση, από τις μαρτυρίες έχει προκύψει ότι η 36χρονη είχε ταραχώδη προσωπική ζωή και πολλούς ερωτικούς συντρόφους, ενώ μετά τα νέα στοιχεία που περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο για το τι συνέβη στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Τουζ Χανέ, οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα ο δολοφόνος της Μολδαβής να είχε εντολή να τη σκοτώσει και να εξαφανίσει τα ίχνη του. Οι αστυνομικοί ψάχνουν εναγωνίως απάντηση στο ερώτημα ποιος και γιατί ήθελε νεκρή την Ντανιέλα. Οι εκτιμήσεις τους την ίδια στιγμή αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη Ντανιέλα βρέθηκε νεκρή γύρω στις 19.00 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου από μια φίλη της, η οποία ανησύχησε γιατί δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο. Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι ο δράστης την έδεσε πισθάγκωνα, της διέλυσε το κεφάλι χτυπώντας το με μανία στο έδαφος και την άφησε αβοήθητη, με αποτέλεσμα να πνιγεί με το αίμα της.

Ελεύθερος ο γυμναστής με το ύποπτο sms προς την 36χρονη

Την άκρη του νήματος εκτιμούσαν ότι είχαν βρει οι αστυνομικοί με τη σύλληψη ενός 34χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που είχε οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου. Ο άνδρας κρατήθηκε οκτώ ημέρες και τελικά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η αστυνομία της Λάρνακας δεν είχε ακόμη στη διάθεσή της τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών από τα ευρήματα που ελήφθησαν από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας. Πάντως, το πόρισμα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επαφών της Μολδαβής είχε δείξει ότι λίγες ώρες προτού δολοφονηθεί αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου μαζί του. Ειδικότερα, ο γυμναστής φέρεται ότι της έγραψε στο τελευταίο μήνυμά του «200 ευρώ για το μ... σου», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον θεωρήσουν ύποπτο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι ο δολοφόνος και ότι γνώρισε την Ντανιέλα στο γυμναστήριό του. Κατά την ανάκρισή του έπεσε αρκετές φορές σε αντιφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα