Εντυπωσίασε το περίπτερο του Δημοκρατικού Τύπου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕντυπωσίασε το περίπτερο του Δημοκρατικού ΤύπουΤρίτη, Σεπτέμβριος 13, 2016 - 12:20

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς και μη επισκέπτες της 81ης ΔΕΘ πέρασαν από το πρωί του Σαββάτου από το περίπτερο του πρώτου σε πωλήσεις ημερήσιων εφημερίδων στην Ελλάδα δημοσιογραφικού ομίλου Δημοκρατικός Τύπος, που εκδίδει τις εφημερίδες «Εspresso», «δημοκρατία», «δημοκρατία Βορείου Ελλάδας», «κυριακάτική δημοκρατία», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια». Ολοι αναφέρθηκαν στη μαχητικότητα

των εφημερίδων μας και ευχήθηκαν να συνεχίσουμε σε αυτή τη γραμμή, αποτελώντας στήριγμα στην κοινωνία που ταλανίζεται από την κρίση.

Το περίπτερο, που βρίσκεται για τέταρτη χρονιά στην καρδιά του εκθεσιακού χώρου, επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τους στενούς συνεργάτες του. Να σημειωθεί ότι στο περίπτερό μας, που λειτουργεί απέναντι από το περίπτερο 15, λίγο πάνω από τη σκηνή των συναυλιών, καθημερινά από τις 4 έως τις 10 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ., «κατοικεί» και η ηλεκτρονική εφημερίδα Pontosnews, στην οποία αρθρογραφεί ο Σάββας Καλεντερίδης και αποτελεί «ψυχή» των ποντιακών νέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα