Ενα εργαλείο «βοηθός» για κλικ στα οπίσθια!

ΚΟΣΜΟΣΕνα εργαλείο «βοηθός» για κλικ στα οπίσθια!Τρίτη, Ιανουάριος 13, 2015 - 16:30

Αν είστε καλεσμένοι της Κιμ Καρντάσιαν και δεν ξέρετε τι δώρο να της πάρετε, αφού έχει τα πάντα, η λύση είναι το Belfies Stick. Πρόκειται για έναν βραχίονα, αντίστοιχο με εκείνους που βοηθούν τους λάτρεις των selfies να τραβούν τέλειες φωτογραφίες. Μόνο που αυτός βοηθά τις τέλειες λήψεις των οπισθίων, λήψεις που ονομάζονται belfies. Και η Καρντάσιαν είναι βέβαιο πως λατρεύει τις... οπίσθιες λήψεις.


Τα belfies είναι ομολογουμένως πιο δύσκολα από τα selfies, καθώς δεν είναι πρακτικά εφικτός ο έλεγχος της κάμερας. Το πρόβλημα έρχεται να λύσει η αμερικανική εταιρία On.com λανσάροντας το Belfies Stick. Υπόσχεται λήψεις από την καλύτερη δυνατή γωνία και χωρίς να απαιτείται η συνδρομή του καθρέφτη. Και είναι σημαντικό να ανεβάζει κανείς το καλύτερο belfie, αφού μόνο τότε θα πάρει πολλά likes από τους φίλους στα social media. To Belfies Stick διαθέτει bluetooth, μέσω του οποίου ενεργοποιείται το κλείστρο της κάμερας.


Ο επικεφαλής στον τομέα τεχνολογίας της On.com Κέβιν Ντίγκαν δηλώνει ότι η ανάγκη για τη δημιουργία του προϊόντος προήλθε από τη μελέτη των πρώτων belfies που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα αποτελέσματα αδικούσαν το αληθινό «προϊόν», οπότε χρειαζόταν κάτι άλλο. Ετσι δημιουργήθηκε το Belfies Stick. Τα πρώτα κομμάτια αναμένονται στην αγορά εντός του έτους, ενώ το κόστος του εκτιμάται πως δεν θα ξεπερνά τα 70 ευρώ στην αρχή. Αργότερα μάλλον η τιμή θα κατρακυλήσει, ώστε να μπορεί καθένας να το αποκτήσει.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα