Ελληνίδα πορνοστάρ στα χέρια κακοποιών

SHOWBIZΕλληνίδα πορνοστάρ στα χέρια κακοποιών Τετάρτη, Δεκέμβριος 19, 2018 - 15:32

❱❱ Αισθησιακή σειρά made in Greece με τους Τεό, Ινα και Χατζή «εναρμονισμένη» στη μάστιγα της κοινωνίας

Στο στόχαστρο κακοποιών βρέθηκε η αισθησιακή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Ελενα Χατζή! Η εντυπωσιακή πορνοστάρ, η οποία βάζει «μπουρλότο» στις ανδρικές φαντασιώσεις, λίγο ακόμα και θα έμενε μόνο με το... στριγκάκι της -όπως, άλλωστε, συνηθίζει!- αφού βρέθηκε στο έλεος ενός σατανικού ζευγαριού που μπήκε στο σπίτι της με σκοπό να την κλέψει! Ευτυχώς στάθηκε τυχερή, καθώς λίγο προτού οι δράστες πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους, μπούκαραν άνδρες του... FBI και τους πέρασαν χειροπέδες!

Δεν πρόκειται, βεβαίως, για πραγματικό γεγονός αλλά για το σενάριο της νέας σειράς πορνό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η εταιρία παραγωγής του Τεό και της Ινας!

Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο Ελληνας πορνοστάρ, μέχρι στιγμής στο σάιτ sugarbabes.tv έχουν ανέβει τέσσερις σκηνές διάρκειας μισής ώρας, αλλά θα κυκλοφορήσουν και άλλες, κάθε δύο με τρεις μήνες.

Μικρή γεύση

Το μόνο που έχει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος για να δει τα... ροζ κατορθώματα των σέξι πρωταγωνιστών είναι να πληρώσει μία συνδρομή. Παρ' όλα αυτά, εμείς θα σας δώσουμε μια μικρή γεύση.

Σύμφωνα με την πλοκή, η μελαχρινή σεξοβόμβα Ελενα Χατζή ζει σε ένα πολυτελές σπίτι με τον σύζυγό της, τον οποίο υποδύεται ο Τεό. Ο γάμος τους περνάει κρίση και αιτία είναι οι διαφωνίες που έχουν για την ανατροφή της κόρης τους!

Η σχέση τους θα δοκιμαστεί ακόμη περισσότερο, όταν χτυπά το κουδούνι και εμφανίζεται ένα μυστηριώδες ζευγάρι, το οποίο ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητό του έμεινε από λάστιχο και ζητά βοήθεια. Ωστόσο, αποκαλύπτεται πως σκοπός τους είναι να κλέψουν τα χρυσαφικά που υπάρχουν στο σπίτι.



Από εκείνο το σημείο και μετά συμβαίνουν διάφορα, καθώς, ως είθισται στις ταινίες πορνό, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας έρχονται πιο... κοντά και δημιουργούνται ερωτικά ζευγάρια! Ετσι, ο θεατής παρακολουθεί μεταξύ άλλων τις «καυτές» περιπτύξεις της Ελενας Χατζή με τον... κηπουρό του σπιτιού και του Τεό με την αισθησιακή κλέφτρα, την οποία υποδύεται η σύντροφός του στη ζωή και βραβευμένη πορνοστάρ Ινα!

Οπως, μάλιστα, μας πληροφορεί ο Τεό, στα επόμενα επεισόδια, εκτός από τους πράκτορες του FBI, θα εμφανιστούν δικηγόροι και άλλα πρόσωπα που εφαρμόζουν τον νόμο! Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή της Ελενας Χατζή σε ταινία της νέας εταιρίας παραγωγής, με την οποία υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο.

Keywords
Αναζητήσεις
elena xatzi sugarbabrs, ελενα χατζη πορνη
Τυχαία Θέματα