Ελεύθερος ο οικοδόμος που τον κατήγγειλαν για ασελγείς πράξεις δύο ανήλικες στη Ρόδο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕλεύθερος ο οικοδόμος που τον κατήγγειλαν για ασελγείς πράξεις δύο ανήλικες στη ΡόδοΤετάρτη, Μάρτιος 23, 2016 - 14:50

Ελεύθερος αυτήν τη φορά χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο οικοδόμος από την Ιαλυσό Ρόδου, τον οποίο είχαν καταγγείλει δύο ανήλικες ότι υποχρέωνε τις ίδιες και δύο φίλες τους σε ασελγείς πράξεις και τις βιντεοσκοπούσε με τον κινητό του τηλέφωνο! Αρχικά εις βάρος του 54χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό, ωστόσο η κατηγορία κατέπεσε και μετατράπηκε σε κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Ο ίδιος πάντως είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες δηλώνοντας θύμα των δύο ανηλίκων!

Σύμφωνα με τα κορίτσια (τότε ηλικίας 15 και 17 ετών), από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2014, ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της και την έπαιρνε για βόλτα εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχε δύο άλογα και το κορίτσι αγαπούσε την ιππασία. Ετσι, δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση και στην πορεία γνώρισε και τη δεύτερη ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα κορίτσια, τις μετέφερε με το όχημά του σε ερημικές τοποθεσίες, όπου τις εξανάγκαζε να γδύνονται μέσα στο αυτοκίνητο και να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός τις μαγνητοσκοπούσε και αυνανιζόταν.

Μήνυση

Προχθές, απολογούμενος εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε ξανά όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι έχει υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ενώ στράφηκε και κατά των γονέων τους υποστηρίζοντας ότι ηθικός αυτουργός της σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης. Ο ίδιος άλλωστε έχει παρουσιάσει στοιχεία ότι η 15χρονη ήταν εκείνη που τον φλέρταρε!

Keywords
Τυχαία Θέματα