Ελευθερίου ή... θάνατος στη Μύκονο

SHOWBIZΤάραξαν τα... νεράΕλευθερίου ή... θάνατος στη ΜύκονοΠέμπτη, Ιούνιος 14, 2018 - 19:14

❱❱ Νικολέττα Ράλλη και Ελευθερία Ελευθερίου αναστάτωσαν τους Μykonians

Κορμάρες βγήκαν... παγανιά στη Μύκονο! Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Νικολέττα Ράλλη φόρεσαν τα μαγιό τους και ανέβασαν επικίνδυνα τη θερμοκρασία στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 επέλεξε ένα λευκό pin up μπικίνι με γαλάζιες λεπτομέρειες, που αναδεικνύει άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της κι έκανε τις βουτιές της μες στην καλή χαρά! Να σημειωθεί πως η Νικολέττα είναι και πάλι single μετά τον χωρισμό της από τον Ιάσονα Μιχόπουλο, κουνιάδο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Οπως βλέπετε, ωστόσο, και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, «περνάει και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά». Ελεύθερη κι ωραία, απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, τον ήλιο και τη θάλασσα, κάποιες με φιλική παρέα. Πρόσφατα, μάλιστα, συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς παρουσίασε ένα μυκονιάτικο event του οίκου Roberto Cavalli.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, από την άλλη μεριά, εμφανίστηκε με ένα σούπερ σέξι, αποκαλυπτικό μαγιό σε δύο χρώματα: λευκό το πάνω μέρος και μαύρο το κάτω. Κι αφού «φούντωσε» τους άντρες λουoμένους σε beach bar της Μυκόνου, πόζαρε με νάζι στον φακό και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Ιnstagram, προκαλώντας κύματα... καύσωνα και στους followers της. Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν ανέχεται τη ζήλια κι έχει φύγει από σχέση γι' αυτόν τον λόγο, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η αλήθεια είναι πως το κορίτσι έχει όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να τη ζηλεύει όχι μόνο ο σύντροφός της αλλά και πολλοί άλλοι, άντρες - γυναίκες!

Keywords
Τυχαία Θέματα