Ελαμψε στο κόκκινο χαλί η οικογένεια του Γουόρεν Μπίτι

ΚΟΣΜΟΣΕλαμψε στο κόκκινο χαλί η οικογένεια του Γουόρεν ΜπίτιΠαρασκευή, Νοέμβριος 18, 2016 - 18:24

Τόσο η ερμηνεία του 79χρονου ηθοποιού (επιστρέφει στο σινεμά έπειτα από 15 χρόνια) όσο και της συζύγου του Ανέτ Μπένινγκ θέτουν υποψηφιότητα για Οσκαρ! Εντυπωσιακή εμφάνιση της κόρης τους Ελα

Ο θείος Οσκαρ ίσως επισκεφτεί το σπίτι τους φέτος, όμως το «Οσκαρ της ζωής τους» είναι τα τέσσερα παιδιά τους, με τη μικρότερη κόρη τους να ξεχωρίζει. Η Ελα Μπίτι κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ του Αμερικανικού

Ινστιτούτου Κινηματογράφου, στο πλευρό του Γουόρεν Μπίτι και της Ανέτ Μπένινγκ, την ώρα που οι διάσημοι γονείς της διανύουν ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής τους.

Υστερα από 15 ολόκληρα χρόνια απουσίας από το κινηματογραφικό πανί ο 79χρονος ηθοποιός επιστρέφει με την ταινία «No Rules Apply», ενώ η επί 24 χρόνια σύζυγός του πρωταγωνιστεί στην ταινία «20th Century Women». Με τις ερμηνείες τους, όπως επισημαίνει η «New York Post», θέτουν και οι δύο σοβαρή υποψηφιότητα για το πρώτο Οσκαρ της καριέρας τους στην κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού.

Το πιο δεμένο και γοητευτικό ζευγάρι του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στο red carpet του φεστιβάλ του Λος Αντζελες συνοδευόμενο από τη 16χρονη κόρη του. Φορώντας blue navy μίνι φόρεμα, η Ελα Μπίτι βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, χάρη στην απλότητά της αλλά και τη φυσική ομορφιά της, ενώ οι γονείς της φαίνονταν να απολαμβάνουν την επιτυχία της.

Είχαν κάθε λόγο να νιώθουν ευτυχισμένοι, καθώς όλα πηγαίνουν καλά σε κάθε πλευρά της ζωής τους. Στα επαγγελματικά τους, η Μπένινγκ τιμήθηκε στο φεστιβάλ με ειδικό αφιέρωμα στην καριέρα της, ενώ η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπίτι αναμένεται με αδημονία. Πρόσφατα δε ο γνωστός γυναικοκατακτητής δήλωσε στο «GQ» απόλυτα ευτυχισμένος στον γάμο του, χάρη στη σύζυγό του και τα παιδιά τους, αποκαλύπτοντας ότι μπορεί να άργησε να παντρευτεί, αν όμως το είχε πράξει νωρίτερα, θα είχε «143 διαζύγια». Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα ότι έχει άριστες σχέσεις με τις πρώην του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελαμψε, Γουόρεν Μπίτι,elampse, gouoren biti