Εκρυβε μέσα στο κοτέτσι τα ναρκωτικά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκρυβε μέσα στο κοτέτσι τα ναρκωτικάΔευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 16:37

❱❱ Είχε φτιάξει κοτέτσι για να λειτουργεί ως «βιτρίνα» και να μην πάρουν χαμπάρι οι Αρχές ότι έκρυβε εκεί μέσα ναρκωτικά και μια μικρή χασισοφυτεία ένας 53χρονος από την Καρδίτσα, αλλά τελικά πιάστηκε στη φάκα των αστυνομικών!

Ο δράστης είχε «διορίσει» τις κότες του... φρουρούς της χασισοφυτείας που είχε καλλιεργήσει σε αγροτική περιοχή της θεσσαλικής πόλης, πιστεύοντας ότι ήταν ένας καλός τρόπος για να κρατάει μακριά τα περίεργα

βλέμματα.

Για ένα μικρό διάστημα τα είχε καταφέρει και το κοτέτσι αποτελούσε μια καλή κρυψώνα, αφού άθελά τους οι κότες απωθούσαν τους καχύποπτους. Για κακή τύχη του 53χρονου, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

Η Αστυνομία

Στα αυτιά των αντρών της Ασφάλειας έφτασαν οι πληροφορίες ότι στην ιδιοκτησία του έκρυβε μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Αμέσως ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, με αποτέλεσμα να πάρει σειρά το κοτέτσι.

Εκεί, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξετρυπώσουν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους έξι κιλών και 583 γραμμαρίων. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και πέντε κορμοί χασισόδεντρων, που ο καλλιεργητής είχε αποψιλώσει.

Ο 53χρονος Καρδιτσιώτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα