«Εκραξαν» τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δυσαρέσκεια από Σαββίδη

17:33 8/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Εκραξαν» τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δυσαρέσκεια από ΣαββίδηΠαρασκευή, Ιανουάριος 8, 2016 - 17:27

To «ναυάγιο» του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη προκάλεσε δυσαρέσκεια από τον μεγαλομέτοχο μέχρι τον τελευταίο οπαδό της ομάδας. Χαρακτηριστικές οι αποδοκιμασίες με τις οποίες υποδέχτηκαν

την αποστολή οι οπαδοί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ακούστηκαν σκληρές εκφράσεις, όπως «εσείς αρμέγετε τον Σαββίδη, πάτε τώρα στα μπουζούκια», ενώ πολλοί ρωτούσαν τον Νίκο Βεζυρτζή τι συμβαίνει με την ομάδα. Μπορεί ο αντιπρόεδρος να απάντησε ότι «μην ανησυχείτε, θα τα διορθώσουμε όλα», αλλά το σίγουρο είναι ότι η ήττα δημιουργεί μεγάλη πίεση στο εσωτερικό της ομάδας.

Υπάρχει δεδομένη δυσαρέσκεια από τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο γιος του, Γιώργος, χαρακτήρισε «ήττα-ντροπή» αυτή από την Καλλονή σε «πηγαδάκι» με φιλάθλους της ομάδας. Δεν πρόκειται όμως να προχωρήσουν σε ενέργειες όπως είναι η απομάκρυνση του Ιγκόρ Τούντορ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» συνομίλησε τηλεφωνικά, μέσω του συνεργάτη του, Κώστα Φωτιάδη, με τον Κροάτη τεχνικό και ζήτησε εξηγήσεις για την εμφάνιση.

Η συνομιλία διήρκεσε αρκετά λεπτά, και αμέσως μετά, μέσω του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε η θέση του: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ». Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ντίσελντορφ εναντίον των ποδοσφαιριστών, καλώντας παράλληλα τον Ιβάν Σαββίδη να πάρει... σκούπα. «Εχετε καταφέρει να μας χλευάζουν και να μας λοιδορούν άπαντες στο πανελλήνιο. Οπως έχουμε ξαναπεί, η ομάδα αυτή έχει μεγάλη και ξεχωριστή ιστορία. Αν δεν μπορείτε, βγάλτε την ιερή φανέλα της και αφήστε κάποιους άλλους να το κάνουν. Μεγαλομέτοχε, πάρε σκούπα! Klaus, βάλε το ξυπνητήρι να τους ξυπνήσει!» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ Μακ δεν άφησε ασχολίαστη την ήττα. «Το γκολ μου είναι το μόνο για το οποίο είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε στην επίθεση» σχολίασε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα (gloswielkopolski. pl), το όνομα του Κάσπερ Χαμαλάινεν επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Οι Πολωνοί αναφέρουν πως, εκτός από τη Λέγκια, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει καταθέσει μια δελεαστική πρόταση για τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα