Έκκληση για αίμα από την Έρρικα Πρεζεράκου!

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ έπεσε από φουσκωτό σκάφος στην Κύθνο και η προπέλα τής ακρωτηρίασε δάχτυλα του δεξιού χεριού της.

Οι ανέμελες διακοπές εξελίχθηκαν σε εφιάλτη για την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής, όταν έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος στ’ ανοιχτά της Κύθνου, με αποτέλεσμα η προπέλα να της ακρωτηριάσει δάχτυλα του δεξιού χεριού της.

Η είδηση ταξίδεψε με ταχύτητα φωτός στα social media, με τους διαδικτυακούς φίλους της πρώην αθλήτριας στο άλμα

επί κοντώ, την οποία βλέπαμε μέχρι πρότινος και στο talent show του Open «Just the 2 of us», να γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και συμπαράστασης για εκείνη. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που μόλις συνήλθε από το πολύωρο χειρουργείο της απηύθυνε σε όλους ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram.

«Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας, γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος, που πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας, πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου» ακούγεται να λέει εμφανώς συγκινημένη στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της το μεσημέρι του Σαββάτου και να συμπληρώνει: «Είστε όλοι οικογένειά μου».

Στην Αθήνα με ελικόπτερο

Παράλληλα, η 45χρονη Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή απήθυνε μια ευγενική έκκληση για αίμα, καθώς η ίδια έχασε πολύ κατά τη μεταφορά της με ελικόπτερο από την Κύθνο προς την Αθήνα και το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση. «Θα πάω να κάνω μετάγγιση, γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι, τώρα θα κάνω, θα μου δώσουν δύο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα