Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι κάπως στα προσωπικά μου»

SHOWBIZΕδειξε ξεκάθαρα το... ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι κάπως στα προσωπικά μου»Πέμπτη, Μάρτιος 22, 2018 - 14:13

❱❱ Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε σε πρωινή εκπομπή τις φήμες ότι η σχέση της με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη περνάει κρίση

Τις φήμες που κυκλοφορούν

από τον περασμένο Δεκέμβριο και θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη ν' αντιμετωπίζουν σοβαρή κρίση στη σχέση τους επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς η εκρηκτική τραγουδίστρια.

Μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα επαγγελματικά σχέδιά της και το νέο της single δεν μπόρεσε τελικά ν' αποφύγει την ερώτηση της παρουσιάστριας για τα προσωπικά της.

Η Σταματίνα, χωρίς να αναφέρει το όνομα του γνωστού επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, εξέφρασε on air την απορία της αν εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα στην προσωπική της ζωή ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν γνωστό πως είχε σχέση.

«Είναι λίγο παράξενα τα πράγματα στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες» ήταν τα πρώτα λόγια που βγήκαν από τα χείλη της Ειρήνης, η οποία φάνηκε να δυσκολεύεται στο ξεκίνημα αυτής της κουβέντας. «Οταν θα έχω κάτι τόσο σημαντικό να ανακοινώσω, θα το κάνω... Η αλήθεια είναι πως είμαι κάπως κι έχω πάρει τον χρόνο μου και τον χώρο μου. Δεν το κρύβω αυτό... Αλλά δεν έχω κάτι τόσο σημαντικό ν' ανακοινώσω, όλα τα άλλα είναι απλά περιέργεια!» δήλωσε με νόημα η όμορφη τραγουδίστρια δείχνοντας ξεκάθαρα το... ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί στα προσωπικά της. Ισως να πρόκειται απλώς για μια κρίση που θα ξεπεραστεί και γι' αυτό η ίδια να μην προχωρά προς το παρόν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα