Έγιναν βούκινο

17:32 4/4/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΈγιναν βούκινοΤετάρτη, Απρίλιος 4, 2018 - 17:32

❱❱ Σκηνές απείρου κάλλους με ξαναμμένο ζευγάρι στην πιο κεντρική πλατεία της Ρόδου

Δεν... κρατιόταν το ζευγάρι που πιάστηκε επ' αυτοφώρω σε καυτές περιπτύξεις στην πιο τουριστική πλατεία της Ρόδου, όπου οι περαστικοί και οι καταστηματάρχες το παρακολουθούσαν άναυδοι!

Ο θερμόαιμος άντρας και η εντυπωσιακή γυναίκα είχαν... βολευτεί στα σκαλοπάτια της δημοτικής βιβλιοθήκης που βρίσκεται στην πλατεία Ιπποκράτους, και αντάλλαζαν καυτά φιλιά και... προχωρημένα χάδια, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική»,

το περιστατικό έγινε γύρω στις 22.00 τη Μ. Δευτέρα, όταν ο 49χρονος από την Κάλυμνο και η 38χρονη από τη Λετονία, οι οποίοι ήταν φανερό πως είχαν καταναλώσει μπόλικο αλκοόλ, έγιναν δημόσιο θέαμα, με τους τουρίστες που έκαναν τη βόλτα τους να τους... απαθανατίζουν! Τη στιγμή εκείνη αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή και οι περίοικοι τους υπέδειξαν τους δύο δράστες, οι οποίοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Με εντολή της εισαγγελέως το ασυγκράτητο ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος. Η αλλοδαπή παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στο... ροζ θέαμα και ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι ήταν μεθυσμένη και δεν είχε επίγνωση των πράξεών της. Με τη σειρά του, ο 49χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον Θεό και από τον κόσμο, λέγοντας πως δεν ήθελε να προκαλέσει και ότι ήταν απλώς... μια κακιά στιγμή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα