«Εγδυσαν» την Αλάνις Μόρισετ

ΚΟΣΜΟΣ«Εγδυσαν» την Αλάνις ΜόρισετΠέμπτη, Φεβρουάριος 16, 2017 - 19:38

Καλιφόρνια: Κλέφτες εισέβαλαν στο σπίτι της και έφυγαν με κοσμήματα αξίας 2.000.000 δολαρίων

Κοσμήματα αξίας 2.000.000 δολαρίων έκαναν φτερά από το σπίτι της τραγουδίστριας Αλάνις Μόρισετ στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνιας.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι κλέφτες εισέβαλαν στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν στη λεία υπάρχουν και άλλα αντικείμενα εκτός από τα κοσμήματα της 42χρονης.


Το εγχείρημα των κλεφτών πρέπει να ήταν πολύ καλοσχεδιασμένο αφού, όπως επισημαίνεται, το σπίτι στο οποίο ζει η Μόρισετ με τον σύζυγό της Μάριο Σοουλάι Τρεντγουέι και τα δύο παιδιά τους βρίσκεται «σε μια πολύ ασφαλή περιοχή».

Η κλοπή έγινε ώρα που η τραγουδίστρια και η οικογένειά της έλειπαν από το σπίτι.
Η εναλλακτική καλλιτέχνις, η οποία έχει ασχοληθεί και με την ηθοποιία, όπως αποδεικνύουν οι αναρτήσεις της στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης σχεδόν προσκάλεσε τους κλέφτες στο σπίτι της, αφού κατά καιρούς ανεβάζει φωτογραφίες με πολλά από τα κοσμήματά της παραταγμένα σαν να βρίσκονται σε προθήκη κοσμηματοπωλείου. Μάλιστα, τον Νοέμβριο αφιέρωσε ολόκληρη δημοσίευση στο blog της στα δαχτυλίδια της, τα οποία παρουσίασε με τον τίτλο «Φυλαχτά στα δάχτυλά μου».

Η Μόρισετ είναι γενικώς πολύ επιρρεπής στην απώλεια χρημάτων και υλικών αγαθών. Ο πρώην μάνατζέρ της Τζόναθαν Σβαρτζ παραδέχθηκε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια της τετραετούς συνεργασίας τους της έκλεψε συνολικά 4.800.000 δολάρια. Ο Σβαρτζ συμφώνησε να εκτίσει ποινή φυλάκισης από 4 έως 6 χρόνια και να πληρώσει 8.200.000 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα