«Εφυγε» η τραγουδίστρια του ροκ γκρουπ Cranberries

ΚΟΣΜΟΣ«Εφυγε» η τραγουδίστρια του ροκ γκρουπ CranberriesΤρίτη, Ιανουάριος 16, 2018 - 18:55

❱❱ Η τραγουδίστρια των Cranberries, του ιρλανδικού εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος με μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του '90, άφησε χθες την τελευταία της πνοή αιφνίδια σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Η Ντολόρες Ο'Ρίορνταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ατζέντη της, βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο

ξενοδοχείου στο Λονδίνο όπου είχε ταξιδέψει για μια ηχογράφηση. «Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη από τα αιφνίδια νέα και ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικότητάς της σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση, η οποία ωστόσο δεν γνωστοποιεί τα αίτια θανάτου της τραγουδίστριας του «Zombie».

H Ο'Ρίορνταν, που το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν με το συγκρότημα D.A.R.K, είχε αποκαλύψει πέρυσι σε συνέντευξή της ότι το 2015 διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και ότι έδινε μάχη με την κατάθλιψη σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας της.
Με τους Cranberries, η Ο'Ρίορνταν κυκλοφόρησε ένα τελευταίο άλμπουμ στις αρχές του 2017, ωστόσο το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία του σε Αμερική και Ευρώπη τον Ιούλιο, εξαιτίας προβλημάτων υγείας της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για «πρόβλημα στη μέση», για το οποίο οι γιατροί την είχαν συμβουλεύσει να απέχει από τη σκηνή. Η Ο'Ρίορνταν, ωστόσο, στις 20 Δεκεμβρίου είχε ενημερώσει μέσω του λογαριασμού των Cranberries στο twitter τους θαυμαστές τους ότι «ένιωθε καλά».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα