«Εφυγε» η σύζυγος Νο 4 του Φρανκ Σινάτρα!

ΚΟΣΜΟΣ«Εφυγε» η σύζυγος Νο 4 του Φρανκ Σινάτρα!Πέμπτη, Ιούλιος 27, 2017 - 11:54

Η χήρα του «Φράνκι» Σινάτρα, Μπάρμπαρα, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών. To πρώην μοντέλο Μπάρμπαρα Σινάτρα γεύτηκε τη μέγιστη φήμη, όταν το 1976 έγινε η τέταρτη σύζυγος του κυρίου «My Way». Μαζί έζησαν 22 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του, το 1998.

Αφιέρωσε τη ζωή της στη διατήρηση του μύθου του τραγουδιστή, με τελευταία δράση την έκδοση το 2015 ενός βιβλίου με προσωπικές φωτογραφίες του και τίτλο «Sinatra: The

Photographs». Αξιοποίησε στο μέγιστο τη φήμη του θρυλικού ονόματός του για να συγκεντρώνει κεφάλαια για την ενίσχυση του Παιδικού Κέντρου Barbara Sinatra, που άνοιξε το 1986 με σκοπό να βοηθά κακοποιημένα παιδιά, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται στο ετήσιο πρωτάθλημα γκολφ Frank Sinatra Celebrity Invitational Golf.

Ο πρώτος γάμος της ήταν με έναν τραγουδιστή, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Συνάντησε τον θρύλο της μουσικής όταν μετακόμισε στο Ράντσο Μιράζ με τον δεύτερο σύζυγό της, τον κωμικό Ζίπο Μαρξ. Σύναψαν αμέσως σχέση και, όταν έγινε γνωστή, ο Ζίπο κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα