«Ευτυχισμένη» στο σκοτάδι της κατάθλιψης η Ντολόρες Ο'Ριόρνταν

ΚΟΣΜΟΣ«Ευτυχισμένη» στο σκοτάδι της κατάθλιψης η Ντολόρες Ο'Ριόρνταν Τετάρτη, Ιανουάριος 17, 2018 - 18:08

❱❱ Την ώρα που φίλοι της Ντολόρες Ο'Ριόρνταν λένε ότι ήταν σε βαριά κατάθλιψη, συνεργάτες της υποστηρίζουν πως «ακουγόταν καλά και ενθουσιώδης»!

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ενθουσιώδης και γεμάτη ζωή ακουγόταν η τραγουδίστρια των Cranberries Ντολόρες Ο'Ριόρνταν στο μήνυμα που άφησε στον τηλεφωνητή του μάνατζέρ της, μερικές ώρες προτού βρεθεί νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο.

«Μου

άφησε ένα ηχητικό μήνυμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, λέγοντας πόσο πολύ της άρεσε η βερσιόν του “Zombie” από τους Bad Wolves. Ανυπομονούσε να με δει στο στούντιο και να ηχογραφήσουμε. Ακουγόταν γεμάτη ζωή, αστειευόταν και ήταν ενθουσιασμένη που θα συναντούσε εμένα και τη σύζυγό μου αυτήν την εβδομάδα» δήλωσε ο Νταν Γουέιτ, διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας Eleven Seven Music. Την ίδια άποψη είχε σχηματίσει και ο Ντέιβ Ντέιβις των The Kinks, ο οποίος είχε μιλήσει μαζί της λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και αποκόμισε την ιδέα ότι ήταν «ευτυχισμένη και καλά».

Η Ο'Ριόρνταν βρισκόταν στο Λονδίνο για να ηχογραφήσει μια νέα βερσιόν του «Zombie», της μεγάλης επιτυχίας των Cranberries, που πολλοί είχαν την τύχη να την ακούσουν live στο Θέατρο Βράχων τον Ιούλιο του 2010, μαζί με το hard rock συγκρότημα Bad Wolves, τα μέλη του οποίου δήλωσαν σοκαρισμένα από την είδηση του θανάτου της.

Φίλοι της 46χρονης σταρ λένε ωστόσο ότι ήταν βυθισμένη σε βαριά κατάθλιψη τις τελευταίες εβδομάδες και ότι υπέφερε από πόνους στη μέση, που την είχαν αναγκάσει να ακυρώσει εμφανίσεις της το 2017. Η ίδια είχε αποκαλύψει άλλωστε σε περσινή συνέντευξή της ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και ότι το 2013 είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο Instagram

Τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε σχέση με τον μουσικό Ολε Κορέτσκι, ο οποίος προ δύο εβδομάδων είχε αναρτήσει κοινή φωτογραφία τους στο Instagram με τη λεζάντα «Delivery, τηλεόραση και πιτζάμες». Οι δυο τους ήταν μέλη του συγκροτήματος D.A.R.K και συνήθιζαν να κάνουν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν αντιμετωπίζει τον θάνατό της ως «ύποπτο», ωστόσο οι ιατροδικαστικές Αρχές δεν έχουν αποφανθεί ακόμα για τα αίτια του θανάτου της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα