Ευθανασία με... θέα!

ΚΟΣΜΟΣΕυθανασία με... θέα!Τετάρτη, Απρίλιος 11, 2018 - 17:46

❱❱ Σοκάρει το νέο δημιούργημα του «δρος Θανάτου» που θα δοκιμαστεί το Σαββατοκύριακο στο Αμστερνταμ!

Σοκάρει και πάλι ο Αυστραλός «δρ Θάνατος», ο οποίος σχεδιάζει να επιτρέψει για πρώτη φορά στο κοινό, το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Αμστερνταμ, να δοκιμάσει το μηχάνημα ευθανασίας που δημιούργησε.

Ο 70χρονος υπέρμαχος της ευθανασίας Φίλιπ Νίτσκε σκοπεύει να παρουσιάσει το «Sarco», το μηχάνημα που μπορεί να σε στείλει στον θάνατο με το πάτημα

ενός κουμπιού, στην ετήσια Εκθεση Κηδείας που διοργανώνεται στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν πώς είναι να μπαίνεις σε αυτό, με τη χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας. Μέσω αυτών θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν θέα βουνού ή θάλασσας για τις τελευταίες στιγμές τους. Εν συνεχεία, αφού πατήσουν το κουμπί, θα δουν την εικόνα αυτή να μαυρίζει σταδιακά. Το εν λόγω μηχάνημα, το οποίο είναι αποτέλεσμα τρισδιάστατης εκτύπωσης, γεμίζει άζωτο με το πάτημα ενός κουμπιού, με αποτέλεσμα ο χρήστης να χάνει τις αισθήσεις του μέσα σε ένα λεπτό και να πεθαίνει εντός πενταλέπτου.

Οσοι ενδιαφέρονται να το χρησιμοποιήσουν για να αυτοκτονήσουν θα πρέπει προηγουμένως να λάβουν μέρος σε ένα online τεστ, προκειμένου να αποδείξουν ότι έχουν σώας τας φρένας και ότι οδηγούνται στον θάνατο με τη θέλησή τους.

Εν συνεχεία λαμβάνουν έναν τετραψήφιο κωδικό με ισχύ 24 ωρών, τον οποίο θα πρέπει να εισαγάγουν στο μηχάνημα για να αποκαλυφθεί το κουμπί που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν με τη διαδικασία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα