Δραματική αστάθεια και εκλογές

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑΔραματική αστάθεια και εκλογέςΔευτέρα, Μάιος 18, 2015 - 14:43

Κύκλος έντονης πολιτικής αστάθειας με μεγάλες ανατροπές «ανοίγει» για τη χώρα μας αμέσως μετά την ενεργοποίηση ισχυρών αστρολογικών φαινομένων τις επόμενες ημέρες! Οπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η αστρολογική σύμβουλος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, Δήμητρα Παπανικολοπούλου (φωτό), το διάστημα από τις 15 Μαΐου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, με τα πλανητικά δρώμενα να φέρνουν τα πάνω κάτω: «Η ενεργοποίηση του τετραγώνου

Ουρανού - Πλούτωνα, η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη και του Αρη στους Διδύμους καθώς και το τετράγωνο Ποσειδώνα - Αρη φέρνουν αλλαγές. Η Ελλάδα μπαίνει σε δραματικό κύκλο αστάθειας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές. Η ατυχής επιλογή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου μόνο σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να μας οδηγήσει. Μεγάλα όμως θα είναι τα πλήγματα και στον χώρο της Παιδείας, όπου πανεπιστήμια και σχολεία θα κλείσουν».

Ανοδος της Χρυσής Αυγής

Η γνωστή αστρολόγος «βλέπει» διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αντώνη Σαμαρά... εκτός: «Η ημερομηνία ιδρύσεως του ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα ενιαίο δείχνει στο 70% ότι οδηγείται σε διάσπαση! Εξάλλου, αστρολογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. δείχνει ότι δεν θα κρατήσει πολύ. Ταυτόχρονα η Ν.Δ. οδηγείται σε αλλαγή ηγεσίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να κλείνει τον κύκλο του στην πολιτική. Αστρολογικά ευνοείται η Χρυσή Αυγή, που δείχνει να έχει ανοδική πορεία. Σε όλες αυτές τις πολιτικές αλλαγές έχουμε και τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα! Το τετράγωνο Αρη - Ποσειδώνα προκαλεί σεισμούς, φωτιές, προβλήματα στην αγορά ακινήτων, αύξηση της εγκληματικότητας, εξεγέρσεις, απεργίες, οικονομική αναταραχή, αλλά και σκληρή φορολογική πολιτική».

Η Παπανικολοπούλου επιμένει για επιστροφή του Κώστα Καραμανλή: «Ανακοίνωσα την πρόβλεψη στις αρχές του 2011 και στις αρχές 2014 την επανέλαβα. Πιστεύω ακράδαντα ότι σε ποσοστό 70% θα επαληθευτεί. Θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την ΟΝΕ. Οπως όλα δείχνουν σε αστρολογικό επίπεδο, ο Κώστας Καραμανλής θα κληθεί να κυβερνήσει».

Οσο για το μέλλον της χώρας, η ίδια χαρακτηρίζει πλασματική την οικονομική κρίση: «Αυτό που βιώνουμε είναι μια κατασκευασμένη κρίση. Προβλέπω με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ανακάμψει. Μετά τη νέα εποχή Καραμανλή θα αναδυθεί ένας νέος ηγέτης, που θα οδηγήσει τη χώρα στην κορυφή».

Ανατροπές κυβερνήσεων και εξεγέρσεις

Κρίσιμες αλλαγές σε διεθνές επίπεδο προβλέπει η κυρία Παπανικολοπούλου: «Εξεγέρσεις, εμπρησμοί και φωτιές θα ξεσπάσουν σε Ευρώπη και σε Αμερική, η οποία θα βιώσει έντονα το μεταναστευτικό και τις συγκρούσεις. Το παρασκήνιο οργιάζει, έρχονται ανατροπές κυβερνήσεων και αναπόφευκτα πολλές χώρες θα ζήσουν στιγμές αναρχίας.

»Τρομοκρατικά χτυπήματα, εξεγέρσεις και σεισμοί συγκλονίζουν ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Μόσχα, αλλά και την Τουρκία.

»Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον. Την ίδια ώρα τα Βαλκάνια φλέγονται από εθνικές και θρησκευτικές αντιπαραθέσεις.

»Η Τουρκία ακολουθεί καθοδική πορεία, ενώ θα ζήσει κι ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα ταρακουνήσει και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

»Αλλωστε το μεγάλο κραχ στη Νέα Υόρκη το 1929 έγινε πάλι σε περίοδο διέλευσης του Κρόνου στον Τοξότη. Οι αστρολογικές αλλαγές φέρνουν μεγάλο σεισμό σε Καλιφόρνια, Λος Αντζελες, Μεξικό».

Η ίδια διευκρινίζει για παλαιότερες προβλέψεις της: «Είχα μιλήσει για την παραίτηση του Πάπα, το τέλος του Σαρκοζί, εκλογικά αποτελέσματα (2007, 2009 κ.λπ.), το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, τους σεισμούς της Κεφαλλονιάς.

»Στόχος πάντως δεν είναι να διασπείρω ανησυχία. Προβλέπω πως η εποχή Ερντογάν τελειώνει. Θα υπάρξει μετακίνηση πληθυσμών στη Βαλκανική, που θα επηρεάσουν τη συνοχή της Τουρκίας και θα αλλάξουν τα σύνορα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη».

Τα μεταβλητά ζώδια που ευνοεί ο Κρόνος

Για τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες ή ακόμα και Υδροχόοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, ο κύκλος του Κρόνου θα έχει τη μεγαλύτερη θετική επίδραση. Θα έρθουν αλλαγές και επιτυχίες στην προσωπική ή και την επαγγελματική ζωή. Θα αναλάβετε νέα ώριμα πρότζεκτ. Τα μεταβλητά ζώδια πάντα αλλάζουν, όμως τώρα μπορούν να υψώσουν ανάστημα και να κάνουν μόνιμες δεσμεύσεις. Τις πιο μεγάλες δυσκολίες από τα παραπάνω ζώδια θα αντιμετωπίσουν οι Δίδυμοι.

Θάνος Μακρογαμβράκης

Keywords
εκλογες, εκλογες 2012, χρυση αυγη, espresso, μαΐου, ελλαδα, σχολεια, ανοδος, συριζα, σαμαρας, σεισμος, απεργιες, νέα, γαλλια, κραχ, σαρκοζι, ζωδια σημερα, ιχθύες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εκλογες 2010, ζωδια 2011, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 24 ιανουαριου, απεργια 25 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, απεργια 11 μαιου, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, αλλαγη ωρας 2012, ιταλια εκλογες, νεος παπας, εκλογες 2014, εκλογες 2015, κωστας καραμανλης, αποτελεσματα, ημερομήνια, οικονομικη κριση, χωρες, αυγη, γερμανια, ηγετης, ιταλια, σεισμοι, τοξοτης, ωρα, αγορα, αυξηση, αμερικη, βαλκανια, δημητρα, διαστημα, διδυμοι, δειχνει, δρωμενα, εγινε, εποχη, ερντογαν, ερχονται, ευρωπη, ζωη, ιδια, κραχ, κυβερνηση, κυκλος, κυρια, κομμα, κρονος, μαΐου, μαιος, μοσχα, νεα υορκη, παντα, προβληματα, τετραγωνο, τουρκια, φορολογικη, χρυση, χωρα, ιδιαιτερα, ιχθύες, κωστας, τοξοτη
Αναζητήσεις
παπανικολοπούλου
Τυχαία Θέματα