Δουλειές με φούντες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔουλειές με φούντεςΠέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 18:08

❱❱ Ο πρώην κληρικός που αποφάσισε να κερδίσει το στοίχημα στα χρόνια της κρίσης παράγοντας ανθούς και σπόρους κάνναβης

Πέταξε τα ράσα για να καλλιεργεί βιομηχανική κάνναβη στο θερμοκήπιό του ένας πρώην παπάς από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης! Ο 40χρονος πτυχιούχος Πληροφορικής Βασίλης Αρσενίου υπηρέτησε επί έξι χρόνια τον κλήρο, τόσο ως διάκονος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης όσο και ως ιερέας σε ενορίες της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ωστόσο, εδώ και έναν χρόνο έχει αλλάξει καριέρα και ασχολείται με την καλλιέργεια και την

εμπορία προϊόντων κάνναβης, ιδρύοντας μάλιστα τη δική του επιχείρηση.

Οπως είπε στο Open tv, ήθελε από μικρό παιδί να γίνει ιερέας και σε ηλικία 22 χρόνων κατάφερε να κάνει πράξη το όνειρό του.

Πτυχίο Πληροφορικής

Ομως, στην πορεία διαπίστωσε πως όλα αυτά είναι... αλλουνού παπά Ευαγγέλιο και επέστρεψε στα θρανία! Αφού πήρε πτυχίο στην Πληροφορική, άρχισε να ασχολείται συστηματικά με την καλλιέργεια της κάνναβης, παράγοντας ανθούς και σπόρους κάνναβης.
«Πήρα την απόφαση να φύγω από την Εκκλησία γιατί ήθελα περισσότερη ελευθερία. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα τα χρόνια της κρίσης» ανέφερε ο Βασίλης Αρσενίου για την απόφασή του να γίνει αγρότης.

Ο πρώην κληρικός τόνισε πως λόγω κλίματος η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης στη χώρα μας είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει εκδηλωθεί έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον με κεφάλαια από χώρες όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και το Καζακστάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα