Διπλό «φάουλ» από τον Μπέκαμ

15:24 7/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ Ο «Golden Balls» έπεσε θύμα εκβιασμού από τους χάκερΔιπλό «φάουλ» από τον ΜπέκαμΤρίτη, Φεβρουάριος 7, 2017 - 15:23

Διέρρευσαν e-mails του στα οποία ο πρώην star της μπάλας μιλά με άσχημο τρόπο για τραγουδίστρια με τίτλο ευγενείας αλλά και επιτροπή της UNICEF

Σε έναν πρωτοφανή μιντιακό κυκλώνα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο άσος του ποδοσφαίρου και άλλοτε

ατσαλάκωτο ίνδαλμα, μετά τη διαρροή προσωπικών του e-mails που προκαλούν αμφιβολίες κατά πόσο είναι φιλάνθρωπος αλλά και αν τελικά αξίζει να αντιμετωπίζεται ως πρότυπο.

Ο ίδιος, μέσω των εκπροσώπων του, διαμηνύει ότι η ηλεκτρονική αλληλογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Football Leaks ήταν στην ουσία «πειραγμένα» αποσπάσματα.

Ακατάλληλη δι' ανηλίκους

Μεταξύ άλλων, έχει δημοσιευτεί η ακατάλληλη δι' ανηλίκους λεκτική αντίδρασή του, όταν διαπίστωσε ότι δεν θα χριζόταν ιππότης, αλλά και η διστακτικότητά του να δώσει χρήματα σ' ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ της UNICEF. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι αποκάλεσε τα μέλη της σχετικής επιτροπής «αχάριστα μ***α», ενώ σχολίασε το γεγονός ότι η τραγουδίστρια Κάθριν Τζένκινς πήρε έναν ανάλογο τίτλο με τη φράση «γ***ο αστείο».

Ο «Golden Balls», όπως είναι το παρατσούκλι του, φέρεται μάλιστα ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από τους χάκερ, που του ζητούσαν 1.000.000 ευρώ για να μη διοχετεύσουν στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των e-mails του, σύμφωνα με την «Daily Mirror».
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι τα e-mails δόθηκαν στο σάιτ Football Leaks, αφού η εταιρία συμβούλων του Μπέκαμ αρνήθηκε να πληρώσει τους χάκερ, που φέρεται ότι μπήκαν μέσω ρωσικών σέρβερ στο ηλεκτρονικό σύστημα του γραφείου τους.

Ο Μπέκαμ, ωστόσο, φαίνεται να προτίμησε να αναμετρηθεί με τις συνέπειες του «BeckiLeaks», όπως χαρακτηρίζει το σκάνδαλο ο βρετανικός Τύπος, από το να τον νικήσουν οι χάκερ. Εφημερίδες που έχουν πλέξει τον μύθο του τον έχουν βάλει τώρα στο στόχαστρο, με ενδεικτική την περίπτωση της «Daily Mail», η οποία, σε τετρασέλιδο αφιέρωμά της με τίτλο «Η ντροπή του αγίου Μπέκαμ», του ασκεί δριμεία κριτική, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο ποδοσφαιριστής έχασε τον τίτλο τιμής του ιππότη επειδή αποκαλύφθηκε πως είχε στήσει σύστημα φοροαποφυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα