«Δίπλα σου γνώρισα την κοκαΐνη, την πορνεία και τις ασθένειες»

ΚΟΣΜΟΣΣτο φως επιστολή-σοκ (μετά θάνατον) της Κατριόνα Γουάιτ, που «καίει» τον πρώην σύντροφό της Τζιμ Κάρεϊ«Δίπλα σου γνώρισα την κοκαΐνη, την πορνεία και τις ασθένειες»Δευτέρα, Οκτώβριος 2, 2017 - 15:46

❱❱ Ακόμη και μετά θάνατον η Κατριόνα Γουάιτ «καίει» τον Τζιμ Κάρεϊ, κατηγορώντας τον ότι δίπλα του γνώρισε «την κοκαΐνη, την πορνεία, την ψυχολογική κακοποίηση και τις ασθένειες».

Σε επιστολή της, που δημοσίευσαν πρώτη φορά οι δικηγόροι της, η πρώην σύντροφος του διάσημου ηθοποιού αναφέρει χαρακτηριστικά ότι της έταξε τον «καλό» Τζέκιλ, αλλά της φερόταν σαν να ήταν ο «κακός» Χάιντ.

Η επιστολή, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας για τη μήνυση της οικογένειας της Γουάιτ εναντίον του Κάρεϊ, με την οποία τον κατηγορούν ότι την έσπρωξε στην αυτοκτονία, γράφτηκε τον Απρίλιο του 2013, λίγο μετά τη διάγνωσή της με σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, δύο χρόνια πριν αυτοκτονήσει.

«Δεν σκέφτηκες το στίγμα με το οποίο πρέπει να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν μου ζήτησες συγγνώμη, ούτε με ρώτησες, έστω μία φορά, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να με βοηθήσεις να νιώσω καλύτερα, δεν είχες καν τύψεις» γράφει η Γουάιτ, προσθέτοντας ότι την κόλλησε έρπη και τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV και τη μύησε στην κοκαΐνη και την πορνεία.

«Πριν από εσένα μπορεί να μην είχα πολλά, αλλά είχα σεβασμό και ήμουν χαρούμενη» αναφέρει, κατηγορώντας τον ότι τη διέλυσε ως άνθρωπο, καθώς, αφότου «ρούφηξε» ό,τι καλό είχε μέσα της, την πέταξε.

«Μου είχες υποσχεθεί τον Τζέκιλ, αλλά τελικά πήρα τον Χάιντ» ξεσπάει η Γουάιτ, σημειώνοντας ότι υπέμενε τον «Χάιντ» επειδή τον αγαπούσε.

Ο Κάρεϊ αρνείται τις κατηγορίες και «απάντησε» καταθέτοντας μήνυση σε βάρος της οικογένειας για εκβιασμό, προσθέτοντας ότι το 2013 είχε αναγκαστεί να δώσει χρήματα στην Κατριόνα, η οποία φέρεται ότι τον εκβίαζε να πει δημόσια ότι την κόλλησε σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα