Διαρρήκτες τσάκωσαν ανδρόγυνο στο κρεβάτι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤην τρομάρα της ζωής του πήρε ένα ανδρόγυνο από τη ΛάρισαΔιαρρήκτες τσάκωσαν ανδρόγυνο στο κρεβάτιΤετάρτη, Οκτώβριος 9, 2019 - 19:22

❱❱ Κουτρουβαλώντας έφυγαν «ποντικοί» στη Λάρισα από τα ουρλιαχτά ανδρόγυνου, που ξύπνησε όταν «ψαχούλευαν» το υπνοδωμάτιό του

Από την
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Την τρομάρα της ζωής του πήρε ένα ανδρόγυνο από τη Λάρισα, όταν μέσα στη νύχτα ξύπνησε και είδε κλέφτες μέσα στην κρεβατοκάμαρά του! 

Οι δράστες μπούκαραν στο σπίτι στα Αμπελάκια για να βρουν μετρητά ή κοσμήματα για να κλέψουν, αλλά στάθηκαν μάλλον άτυχοι, καθώς οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στο εσωτερικό.

Το περιστατικό έγινε προχθές, λίγα λεπτά μετά τις 23.00, όταν οι άγνωστοι «ποντικοί» παραβίασαν την είσοδο διώροφου σπιτιού, δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους ενοίκους. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό το ισόγειο αρπάζοντας ό,τι τους γυάλιζε, σκέφτηκαν ότι δεν τους αρκούσαν τα λιγοστά χρυσαφικά που είχαν βρει, οπότε θα ήταν μια καλή κίνηση να ανέβουν και στον επάνω όροφο.

Όμως εκεί βρισκόταν το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, το οποίο εκείνη την ώρα κοιμόταν του καλού καιρού. Ετσι, αφού έκαναν τη γύρα τους στον όροφο και δεν βρήκαν τίποτα αξίας, με περίσσιο θάρρος αλλά και θράσος μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα μήπως εκεί εντοπίσουν κάτι πολυτιμότερο!

Για λίγα λεπτά η τύχη τούς χαμογελούσε, αφού έψαχναν το δωμάτιο ενώ το ανδρόγυνο κοιμόταν. Κάποια στιγμή, όμως, προξένησαν έναν θόρυβο που έκανε τους δύο ενοίκους να σηκωθούν από το κρεβάτι τους σαν ελατήρια και να αρχίσουν να ουρλιάζουν από τη λαχτάρα τους. Οι κλέφτες δεν περίμεναν πολύ και το έβαλαν στα πόδια κουτρουβαλώντας από τις σκάλες με κίνδυνο να τραυματιστούν.

Όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ και κατάφεραν να ηρεμήσουν, κατήγγειλαν, σύμφωνα με το paidis.com, την κλοπή στην Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κακοποιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα