Διαρρήκτες έκλεψαν τα όπλα από το διαμέρισμα αστυνομικών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔιαρρήκτες έκλεψαν τα όπλα από το διαμέρισμα αστυνομικώνΤρίτη, Φεβρουάριος 26, 2019 - 13:38

❱❱ Την κλοπή όπλων από διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι όπου κατοικούν δύο αστυνομικοί στο Παγκράτι ερευνά τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Αττικής.

Οι δύο νεαροί ένστολοι είχαν νοικιάσει από κοινού το διαμέρισμα για να μοιράζονται τα έξοδα του ενοικίου, όμως τις τελευταίες ημέρες είχαν πάρει άδεια για να επισκεφθούν τις οικογένειές τους στην περιφέρεια και έλειπαν.

Την Κυριακή

που επέστρεψαν διαπίστωσαν πως άγνωστοι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμα και είχαν αρπάξει τα δύο όπλα που είχαν αφήσει μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα ήταν υπηρεσιακό και το δεύτερο ιδιωτικό, αλλά νόμιμο και δηλωμένο στην υπηρεσία ενός από τους ενοίκους.

Σε μεταλλικά κουτιά

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι, προτού φύγουν από την Αθήνα, είχαν ασφαλίσει τα δύο όπλα σε αντίστοιχα μεταλλικά κουτιά που είχαν κρύψει σε σημείο του διαμερίσματος. Ομως οι διαρρήκτες έκαναν ανενόχλητοι άνω κάτω όλους τους χώρους, με αποτέλεσμα να τα εντοπίσουν και να τα αρπάξουν, όπως και ένα μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν σε ένα συρτάρι της κρεβατοκάμαρας.

Αμέσως μόλις διαπίστωσαν την κλοπή, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τις υπηρεσίες τους και στο διαμέρισμα έφτασε κλιμάκιο της Σήμανσης για να πάρει αποτυπώματα. Ολα δείχνουν πως η διάρρηξη δεν ήταν στοχευμένη, αλλά εντελώς τυχαία. Ωστόσο, θα διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος των δύο αστυνομικών για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα