Δευτέρα 25/8/2014

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 25/8/2014Δευτέρα, Αύγουστος 25, 2014 - 11:34

ΚΡΙΟΣ: Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόντα. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο. Ισως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν κατά κάποιο τρόπο με άτομα από τον στενό κύκλο σας. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε, χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες. Οι εξελίξεις ενισχύουν τη σπουδαιότητα των άλλων, σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μερικοί

συνεργάτες σας σας πικραίνουν και σας κάνουν να νιώθετε περιορισμένοι. Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει εμπόδιο στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις που θα του δείξουν ότι θέλετε να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει εκείνος.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τις πολύ αργότερα. Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών. Διανύετε διάστημα αλλαγών στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπών στα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις σας, αλλά η σκληρή δουλειά θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε. Από εσάς απαιτείται τώρα να επιδείξετε ωριμότητα, ρεαλισμό και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Παρακολουθήστε με προσοχή την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που ακολουθήσατε κατά το πρόσφατο παρελθόν. Αν βρίσκεστε στη διαδικασία να προωθήσετε κοινά σχέδια, να θυμάστε πως αυτό απαιτεί θυσίες των όποιων εγωιστικών κινήτρων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές που θα γίνουν και θα περιλαμβάνουν τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις. Φροντίστε να είστε σταθεροί στις αποφάσεις σας, γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δεν θα βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας για να μην υπάρξουν λάθη ή σφάλματα. Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Βελτιωμένη είναι η σημερινή ατμόσφαιρα και θα επηρεάσει θετικά τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε τις απόψεις σας εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν τόσο καλή ψυχολογία όσο εσείς. Α το παρακάνετε, να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και να αλλάξει το ύφος της ζωής σας. Η γενική κατάσταση πάντως θα σας κάνει να αγωνιάτε συχνά για το μέλλον σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα