Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 24 Αυγούστου 2015Δευτέρα, Αύγουστος 24, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία σας και το ισχυρό ένστικτό θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Προετοιμάστε με προσοχή τις διάφορες εξορμήσεις σας και μετριάστε κάποιες ριψοκίνδυνες διαθέσεις σας. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει πρώτα να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε, ώστε να βρείτε στη συνέχεια τον τρόπο για να το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση, αλλά και άτομα που θα σας ενισχύσουν. Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Παρά τις γενικότερες αντιξοότητες, οι προοπτικές για τη σημερινή μέρα είναι ευοίωνες. Αισιοδοξείτε και μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν. Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας με έναν ουσιαστικό διάλογο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε τον κόσμο, οπότε καλό θα ήταν να προστατέψετε τον εαυτό σας και κυρίως να τον αγαπήσετε. Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι υποχρεωτικές. Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά, αντιθέτως φορτίζουν αρνητικά το κλίμα.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, μπείτε στην ενεργό δράση και σε καμία περίπτωση δεν θα περάσετε στην πλευρά των ηττημένων. Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες στο συναισθηματικό τομέα. Εκφράστε με σωστό τρόπο τα παράπονά σας στα οικογενειακά πρόσωπα, προσφέροντας παράλληλα κατανόηση και βοήθεια. Οι προοπτικές σε κάποια συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε ως πρώτο βήμα είναι να εστιάσετε στους στόχους σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την εσωτερική ομορφιά που διαθέτετε η μάχη σας σας είναι επιτυχής. Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόλμη, σύνεση και διπλωματία θα μπορέσετε να καταφέρετε τα περισσότερα από όσα επιδιώκετε. Μη βιάζεστε για να γίνουν όλα όπως ακριβώς επιθυμείτε και κυρίως μην κρεμιέστε τόσο από τους άλλους. Με άστοχες ή λανθασμένες κινήσεις προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό και δεν θα χάσετε. Να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις, αν χρειαστεί. Η ταλαιπωρία που θα υποστείτε θα είναι μικρή σχετικά με τα κέρδη που θα αποκομίσετε. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν θα είναι παρόντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικονομική και η συναισθηματική κάλυψη θα είναι το κύριο αίτημά σας. Η μέρα θα σας προσφέρει και τα δύο. Γι' αυτό πάψτε να είστε απαιτητικοί και αρκεστείτε σε αυτά που σας δίνονται απλόχερα. Μην κάνετε επενδύσεις που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό τομέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει τρόπος να ηρεμήσετε, γι' αυτό μην παραδίδετε τα όπλα. Αναπτύξτε δράση στον επαγγελματικό και τον προσωπικό χώρο σας επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας. Μάθετε να ζητάτε λιγότερα από τους άλλους και ίσως τελικά να σας δώσουν περισσότερα από αυτά που ζητάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη δραματοποιείτε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα καλά και ευχάριστα που υπάρχουν στην καθημερινότητά σας και δεν τα βλέπετε. Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας και πάνω σε αυτόν μπορείτε να χτίσετε σε στέρεες βάσεις τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα