Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016Δευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Eνας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν τα όριά τους και πρέπει να τα σεβαστείτε. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να σταματήσουν να μιλούν πίσω από την πλάτη

σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ορθότερη τοποθέτησή σας απέναντι στις εξελίξεις και γενικότερα στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το εγώ σας, χωρίς όμως να απομονώνεστε ή να κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα πράγματα σε άσχημη τροπή προκαλώντας παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά.

ΛΕΩΝ: Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να τις επαναφέρετε στη ζωή σας, αφού μόνο απογοήτευση σας έχουν προσφέρει μέχρι τώρα, και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις που σας κρατούν καθηλωμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούργιο, αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε για το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς. Ακόμα κι αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη, θα εξαντληθείτε. Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, αν δεν αλλάξετε πορεία. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστέρησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες. Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε ακόμα φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει εις πέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παίρνετε τις μετρητοίς ό,τι ακούτε, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις. Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγνοήστε υποσχέσεις από άτομα που δεν γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας και αφήνετε να σας ταλαιπωρούν, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα