Δάκρυα για τον Γιώργο

14:18 9/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ κηδεία του Γιώργου Πολίτη θα γίνει σήμερα στις 15.30, από την Παναγία Ελευθερώτρια στην ΠολιτείαΔάκρυα για τον ΓιώργοΠαρασκευή, Μάιος 9, 2014 - 14:13

Θλίψη και δάκρυα σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του επιχειρηματία Γιώργου Πολίτη. Ο ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera και Derti και πολλών ακόμη επιχειρήσεων -μεταξύ αυτών και της διαφημιστικής εταιρίας υπαίθριων διαφημίσεων

Master Media- «έφυγε» σε ηλικία 55 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Πολίτης νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έδινε τη δική του μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Λε-Πα

Ανάμεσα στους ανθρώπους που συγκλονίστηκαν από την είδηση της απώλειάς του είναι και ο στενός του φίλος Λευτέρης Πανταζής. «Εκανε τεράστια προσπάθεια, ρίχνοντάς το στη δουλειά, αυτό ήταν το φάρμακο για να παλέψει την αρρώστια, η εργασία τον ζούσε. Αγαπούσε τα παιδιά του, τη γυναίκα του. Κάθε Χριστούγεννα βρισκόμασταν στο σπίτι του και τρώγαμε και ήμουν από τους ανθρώπους τους οποίους είχε πάντα κοντά του» λέει ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «Εκανε προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή του. Εύχομαι κουράγιο και στα τρία παιδιά του και στην πρώτη του γυναίκα, αλλά και στη δεύτερη, που του έχουν σταθεί, και οι συνεργάτες του να συνεχίσουν το μεγάλο έργο που άφησε».

Μάλιστα ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει: «Ξεκινήσαμε μαζί πριν από περίπου 34 χρόνια, εκείνος στη διαφήμιση κι εγώ στο τραγούδι. Τον πρώτο μου δίσκο τον είχε βάλει διαφήμιση σε ένα τεράστιο μπαλόνι που έδειχνε το εξώφυλλο, έξω από το αναψυκτήριο Ακρον του Γιάννη Μπουρνέλη. Ηταν να με παντρέψει, ο γάμος μπορεί να μην έγινε, αλλά η κουμπαριά έμεινε. Πάντα με συμβουλευόταν, μιλούσαμε αρκετά στο τηλέφωνο. Πριν από πέντε μέρες με πήρε και μου είπε "είμαι χαρούμενος γιατί μαθαίνω ότι σκίζεις στη Θεσσαλονίκη" και πως τον χειμώνα θα έκανε σχήμα με τον Πάνο Κιάμο και τον Γιώργο Τσαλίκη και του ευχήθηκα να πάει καλά. Πριν από τρεις μέρες έμαθα ότι ήταν στο νοσοκομείο και χθες ότι "έφυγε"».

Οι εργαζόμενοι

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία έφερε θλίψη και στους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του, οι οποίοι με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook είπαν το δικό τους «αντίο» στον Γιώργο Πολίτη: «Σήμερα για εμάς εδώ στον Derti 98,6 είναι πια πολύ δύσκολη μέρα. Τα ξημερώματα "έφυγε" από κοντά μας ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών Derti 98,6 και Sfera 102,2 Γιώργος Πολίτης, ο άνθρωπος που αγκάλιασε τα δύο ραδιόφωνα και τους ανθρώπους τους και τα ανέβασε στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Καλό ταξίδι, κύριε Γιώργο... Β.Σ.Ε.Α Π.Μ.».

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα