Δάκρυα για τη γλυκιά καπετάνισσα που «έσβησε» από τον καρκίνο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔάκρυα για τη γλυκιά καπετάνισσα που «έσβησε» από τον καρκίνοΠέμπτη, Απρίλιος 18, 2019 - 18:04

❱❱ Ανείπωτο θρήνο σκόρπισε ο χαμός της 20χρονης δόκιμης καπετάνισσας Αφροδίτης Συλλιγνάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο.

Η πανέμορφη κοπέλα από το χωριό Σφάκα Λασιθίου έδινε το τελευταίο διάστημα έναν μεγάλο και σπουδαίο αγώνα ενάντια στον καρκίνο, όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στον πόνο την οικογένειά της και την ελληνική ναυσιπλοΐα.

Το ίδιο τέλος

Τραγική ειρωνεία

είναι ότι από την ίδια ασθένεια είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα της, μόλις στα 32 της χρόνια! Το νεαρό κορίτσι δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατό της.

Οσο αγωνιζόταν η δόκιμη πλοίαρχος, προσπαθούσε μέσα από αναρτήσεις της στην προσωπική της σελίδα στο facebook να στέλνει μηνύματα ανακούφισης σε όσους αντιμετώπιζαν καταστάσεις παρόμοιες με τη δική της.

Σε μια από τις τελευταίες ανέφερε: «Αν δεν αγωνιστείς εσύ για σένα, τότε μην περιμένεις να αγωνιστούν οι άλλοι για σένα».

Τα τελευταία χρόνια η γλυκιά και πάντα χαμογελαστή Αφροδίτη ζούσε στα Χανιά, ενώ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού είχε πιάσει δουλειά στην κρητική ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα