Χτυποκάρδια στα θρανία για τη Βανδή εξαιτίας της κόρης της

20:43 4/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΧτυποκάρδια στα θρανία για τη Βανδή εξαιτίας της κόρης της Δευτέρα, Ιούνιος 4, 2018 - 20:42

❱❱ Δέσποινα Βανδή vs πανελλήνιες εξετάσεις! Η τραγουδίστρια, επηρεασμένη από το εξαντλητικό διάβασμα της 14χρονης κόρης της, Μελίνας, ξέσπασε εναντίον του θεσμού των εξετάσεων μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Μια βόλτα και πίσω στο σπίτι για… διάβασμα! Πάλι καλά που

δίνουν μόνο τέσσερα μαθήματα πια! Παρ' όλα αυτά, εύχομαι κάποια στιγμή -σύντομα- να ανοίξει ο δρόμος προς την πανεπιστημιακή εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις!» έγραψε η τραγουδίστρια, η οποία έχει υπάρξει φοιτήτρια της Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει άποψη για το θέμα.

«Να έχουν όλοι τη δυνατότητα να φοιτήσουν όπου θέλουν, γιατί το δύσκολο είναι να τελειώσεις μια σχολή. Ασφαλώς να υπάρχουν κάποια κριτήρια αξιολόγησης, αλλά και πάλι λέω πως θέλει κόπο για να αποκτήσεις ένα πτυχίο και εκεί πρέπει να εστιάσουμε, κατά την ταπεινή μου γνώμη! Την έχω κάνει τη διαδρομή αυτή και ξέρω πώς είναι να σε κυριεύει το άγχος της ημέρας όπου κρίνονται όλες σου οι προσπάθειες» έγραψε και συνέχισε με το... διά ταύτα: «Κι έχω δει παιδιά όλα αυτά τα χρόνια να φεύγουν, να μαθαίνουν τη γλώσσα της χώρας όπου πάνε (και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είναι επιλογή τους το εξωτερικό) για να ασχοληθούν με αυτό τελικά που αγαπάνε, μια και δεν κατάφεραν να περάσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια! Και οι γονείς να αγωνιούν και να ξοδεύουν στερούμενοι άλλα πράγματα από την ποιότητα της ζωής τους για το καλό των παιδιών τους! Ποιον βολεύει, σε τελική ανάλυση, μια τέτοια πραγματικότητα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα