«Χρυσός» γάμος

ΚΟΣΜΟΣ«Χρυσός» γάμοςΤρίτη, Ιούλιος 17, 2018 - 16:38

❱❱ Με απίστευτη χλιδή ντύθηκε για δεύτερη φορά γαμπρός ο γιος του ολιγάρχη Αράς Αγκαλάροφ

Οταν παντρεύεται, έστω και για δεύτερη φορά, ο γιος ενός ολιγάρχη του πλούτου, όπως είναι φυσικό τα έξοδα δεν απασχολούν κανέναν. Ετσι λοιπόν στον γάμο του 38χρονου Εμιν Αγκαλάροφ με την 31χρονη Αλένα Γκαβρίλοβα, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο κοντά στη Μόσχα, όλα έγιναν στον υπερθετικό βαθμό.

Ο γιος του 62χρονου Αράς Αγκαλάροφ, που πριν από τρία χρόνια χώρισε από την

κόρη του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, παντρεύτηκε την καλλονή της καρδιάς του την ώρα του ηλιοβασιλέματος παρουσία 200 εκλεκτών καλεσμένων, δίπλα σε μια λίμνη.
Οπως φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο πανευτυχής γαμπρός στους λογαριασμούς του στα social media, οι παρευρισκόμενοι έραιναν με ροζ ροδοπέταλα το ζευγάρι την ώρα που έφευγε από το σημείο όπου είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης.



Ο Αγκαλάροφ τζούνιορ είναι επιχειρηματίας και μουσικός, που γράφει και ερμηνεύει κομμάτια στα ρωσικά αλλά και στα αγγλικά. Μάλιστα, μεταξύ των fans του συγκαταλέγεται και ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έκανε γκεστ εμφάνιση σε βιντεοκλίπ του το 2013.

Πατέρας διδύμων

Η μουσική του είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε Αζερμπαϊτζάν και Ρωσία. Είναι ήδη πατέρας δίδυμων γιων από τον γάμο του με τη Λέιλα Αλίγιεβα, από την οποία πήρε διαζύγιο τον Μάιο του 2015.

Το ειδύλλιό του με το μοντέλο που έγινε τώρα γυναίκα του άρχισε το 2016 και επισημοποιήθηκε την επόμενη χρονιά, όταν τη γνώρισε στους γονείς του. Η Γκαβρίλοβα άρχισε την πορεία της στη βιομηχανία του μόντελινγκ αφού κέρδισε σε έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Σαράτοφ. Αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη της στη Μόσχα, όπου γνώρισε τον Ρουστάμ Ταρίκο, ιδρυτή της εταιρίας Russian Standard Vodka, ο οποίος χώρισε τη γυναίκα του για χάρη της. Από τον γάμο τους απέκτησαν έναν γιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα