Χώρισαν (λόγω απόστασης) Γουλιελμάκη - Παπαβασιλείου

SHOWBIZΧώρισαν (λόγω απόστασης) Γουλιελμάκη - ΠαπαβασιλείουΔευτέρα, Ιανουάριος 30, 2017 - 17:40

Single είναι και πάλι η Βάσω Γουλιελμάκη, καθώς ύστερα από πέντε χρόνια χώρισε από τον αγαπημένο της Νικόδημο Παπαβασιλείου.

Βασική αιτία του χωρισμού τους ήταν η απόσταση, αφού η όμορφη ηθοποιός μένει στην Αθήνα, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αμλετ ο Β'» στο θέατρο

Ζίνα, ενώ ο πρώην σύντροφός της ζει στην Μπρατισλάβα, αφού είναι μάνατζερ της ποδοσφαιρικής ομάδας Σλόβαν από τον Αύγουστο του 2015.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά», το ζευγάρι έκανε πολλές προσπάθειες να σώσει τη σχέση του, ωστόσο τα εμπόδια ήταν αξεπέραστα. Ετσι, πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς

Η Βάσω και ο Νικόδημος (ο οποίος κατάγεται από την Κύπρο και ως ποδοσφαιριστής πέρασε από τον ΟΦΗ, ενώ αγωνίστηκε και στη Νιούκασλ, στην Αγγλία) κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ως ζευγάρι, ενώ ήταν ελάχιστες οι φορές που οι φωτογράφοι τούς απαθανάτισαν σε κοινή έξοδό τους.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με το περιβάλλον της, ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του και μάλιστα, όταν κατάλαβε πως η σχέση τους είχε μέλλον, γνώρισε τον Νικόδημο στην κόρη της Μαρίλια, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο. Ωστόσο οι αντικειμενικές δυσκολίες έφεραν και τα σύννεφα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πάρει τη δύσκολη απόφαση, με τη Βάσω να μη βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της ζωής της, αφού προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα