«Χωρίς ηθικό φραγμό ο Στέργιος»

TV GOSSIP«Χωρίς ηθικό φραγμό ο Στέργιος»Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2016 - 16:45

«Καλέ, πώς μπορείς να είσαι τόσο ανήθικος;» Αυτή είναι μια ερώτηση, στην οποία καλείται πολύ συχνά να απαντήσει ο γοητευτικός «κακός» της καθημερινής σειράς του ANT1 «Δίδυμα φεγγάρια» (20.00) Αγησίλαος Αλεξίου.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Στέργιο αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ανακαλύψεις του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και του παραγωγού Κούλλη Νικολάου.

«Δεν θα μπορούσα να μη γίνω καλλιτέχνης, αφού πατέρας μου είναι ο λαϊκός καλλιτέχνης Τζίμης Αλεξίου

που τραγουδά μέχρι σήμερα. Από νεαρή ηλικία με έγραψε σε ωδείο, για να κάνω μαθήματα φωνητικής. Με το που τελείωσα το σχολείο και ασχολήθηκα με το τραγούδι, για να φέρνω και εγώ χρήματα στην οικογένεια, οι γονείς μου κατάλαβαν ότι δεν μου πήγαινε αυτός ο χώρος και ότι αυτό που μου ταίριαζε ήταν η υποκριτική. Ετσι γράφτηκα στη Δραματική Σχολή της Δήμητρας Χατούπη και επί τρία χρόνια δεν έπαιρνα ανάσα» αναφέρει στην «Espresso» ο ηθοποιός Αγησίλαος Αλεξίου και συμπληρώνει: «Είχα περάσει από τις ακροάσεις του “Μπρούσκου”, για τον ρόλο του Νικηφόρου, αλλά δεν τα κατάφερα. Τότε ο Ανδρέας μου είπε: “Αγησίλαε, αν γίνει μια νέα κοινωνική σειρά που έχουμε στα σκαριά, έχεις ήδη έναν ρόλο στην τσέπη σου”. Ετσι και έγινε. Ο Ανδρέας δεν με ξέχασε και τον ευγνωμονώ. Μου έδωσε τον ρόλο του Στέργιου, του γαμπρού του Παύλου Ταξόπουλου (Γρηγόρης Βαλτινός), και με έφερε σε άμεση συνεργασία με έναν καλλιτέχνη που αποτελεί “σχολείο” για μένα».

Οσο για τον ρόλο του; «Ο Στέργιος είναι αριβίστας, ένα εγωκεντρικό άτομο, χειριστικό, που ενδιαφέρεται μόνο για το οικονομικό όφελος. Παντρεύτηκε την Αγάπη για τα πλούτη της, βάσει σχεδίου. Την άφησε αμέσως έγκυο και με στρατηγική έγινε αντιπρόεδρος στην εταιρία του πατέρα της. Δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, έλκεται από την εξουσία και φτάνει στα άκρα» επισημαίνει.

Δίδυμα φεγγάριαΑγησίλαος Αλεξίου
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χωρίς, Στέργιος,choris, stergios