Χλιδάτη ζωή και μετά τις... βόμβες

ΚΟΣΜΟΣΧλιδάτη ζωή και μετά τις... βόμβεςΔευτέρα, Απρίλιος 16, 2018 - 17:18

❱❱ Η σπάταλη κυρία Ασαντ και οι αποκαλύψεις για το προεδρικό ζευγάρι της Συρίας

Παρά τον εμφύλιο, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες Σύρους, αλλά και τον βομβαρδισμό της Συρίας τα ξημερώματα του Σαββάτου από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, ως απάντηση στην πρόσφατη επίθεση με χημικά, για την οποία θεωρείται

υπεύθυνος ο Μπασάρ αλ Ασαντ, φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Συρίας και η γεννημένη στη Βρετανία σύζυγός του Ασμα συνεχίζουν να κάνουν χλιδάτη ζωή.

Ο Ασαντ και η γνωστή, πλέον, ως «πρώτη κυρία της κολάσεως», σύμφωνα με τη «New York Post», έχουν εξαπολύσει επικοινωνιακή εκστρατεία για να αποκατασταθεί η εικόνα της Aσμα, που έχει πληγεί από τις αποκαλύψεις για τις σπατάλες της.
Πριν από τον εμφύλιο, που ξέσπασε το 2011, η 42χρονη ήταν γνωστή ως «η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Συρίας», όμως στη συνέχεια ο προκλητικός τρόπος ζωής της έκανε πολλούς να την αποκαλούν «πρώτη κυρία της κολάσεως».
Τώρα η προεδρία της Συρίας προσπαθεί να την παρουσιάσει σαν «το ρόδο της ερήμου», αναρτώντας στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες που τη δείχνουν να χαιρετάει χαμογελαστούς κατοίκους της Δαμασκού.

Κρυστάλλινα τακούνια

Από την προσοχή πολλών όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν διαφεύγει το γεγονός ότι το προεδρικό ζευγάρι δεν έχει αλλάξει τον υπερπολυτελή τρόπο ζωής του. Η «NY Post» επικαλείται τα στοιχεία που αποκάλυψαν τα Wikileaks το 2012, έναν χρόνο μετά την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία, σύμφωνα με τα οποία το προεδρικό παλάτι, το οποίο απέχει μόλις 16 χλμ. από το σημείο όπου έγινε πρόσφατα η επίθεση με τα χημικά και στοίχισε τη ζωή σε πολλά παιδιά, κόστισε 1 δισ. δολάρια (810.000.000 ευρώ).
Η Ασμα έχει αγοράσει, μεταξύ άλλων, γοβάκια με κρυστάλλινα τακούνια πληρώνοντας 7.000 δολάρια (5.675 ευρώ), καθώς και 130 νέα έπιπλα αξίας 350.000 δολαρίων (283.000 ευρώ).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα