Χειρουργείο για τον Μάκη

11:37 6/9/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΧειρουργείο για τον ΜάκηΤρίτη, Σεπτέμβριος 6, 2016 - 11:37

Ο Χριστοδουλόπουλος θα εισαχθεί την Πέμπτη στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε επέμβαση αγγειοπλαστικής

Από την πίστα στο νοσοκομείο! Αναπάντεχα διέκοψε τις εμφανίσεις του -είχε κάνει πρεμιέρα μόλις την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο Premiera της λεωφόρου Συγγρού- ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο «άρχοντας» της πίστας πρόκειται να εισαχθεί στο νοσοκομείο την ερχόμενη Πέμπτη, για να υποβληθεί

σε επέμβαση αγγειοπλαστικής (συγκεκριμένα, θα γίνει τοποθέτηση δύο στεντ).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ωστόσο, ο θεράπων ιατρός του θεώρησε σκόπιμο να γίνει η επέμβαση το συντομότερο δυνατό και γι' αυτό ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανιζόταν. «Ισως πάρει και δύο μήνες η ανάρρωσή του. Ούτως ή άλλως, του ευχόμαστε περαστικά και ελπίζουμε να είναι σύντομα στην πίστα» ευχήθηκαν στον τραγουδιστή συνεργάτες του από το κέντρο, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Γιάννη Τάσσιο, τη Φανή Αβραμίδου και τον εγγονό του Μάκη τζούνιορ.

Να θυμίσουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος συνεργάζεται με τον αγαπημένο του εγγονό από το 2010, όταν εκείνος ήταν ακόμη 17 χρόνων. Τότε που ο πατέρας του νεαρού τραγουδιστή Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την κόρη του Μάκη Χριστοδουλόπουλου Τζένη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Μάλιστα, ο Μάκης εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής του είχε δηλώσει: «Μετά τον θάνατο του γαμπρού μου μεγαλώνω και τα εγγόνια μου, τον Μάκη και τη Μαρία. Πρέπει να δουλέψω για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Εχω την κόρη μου και τα εγγόνια μου συνέχεια στο καμαρίνι μαζί μου».

Oσο για το Premiera, συνεχίζει κανονικά την προγραμματισμένη λειτουργία του κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα